SKIN CARE

TikTok trend: Πώς θα κάνεις face lifting πανεύκολα στο σπίτι

Οι TikTokers έχουν ενθουσιαστεί
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
TikTok trend: Πώς θα κάνεις face lifting πανεύκολα στο σπίτι
@guendalinatheskinsculpter

Οι TikTokers φαίνεται ότι πάλι έχουν ενθουσιαστεί πολύ με μια τάση που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Το “face lifting” στο σπίτι, έγινε πολύ δημοφιλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Αν και δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, αυτό το trend έχει εκατομμύρια views και δοκιμές από κορίτσια σε όλον τον κόσμο. Επειδή η επιδερμίδα όσο περνούν τα χρόνια αρχίζει και χαλαρώνει, χάνει την ελαστικότητά της, αρκετές αναζητούν τρόπους να το καθυστερήσουν. 

Το TikTok trend με το face lifting στο σπίτι

Άραγε μπορείς να κάνεις face lifting στο σπίτι; Κι όμως, οι TikTokers λένε ναι. Εντάξει, δεν εννοούμε το γνωστό lifting που γίνεται στο ιατρείο, αλλά το γνωστό σε όλες face massage. Πώς γίνεται αυτό; Οι αισθητικοί το εφαρμόζουν χρόνια στις θεραπείες τους και μας συστήνουν να το κάνουμε κι εμείς στο σπίτι.

Ειδικότερα στην βραδινή ρουτίνα που έχεις πιο πολύ χρόνο, είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις. Το μασάζ γίνεται με ανοδικές κινήσεις πάντα, ώστε να δώσει αυτό το “lift” που θέλουμε στο πρόσωπο. Μπορείς να το κάνεις με τα χέρια σου, όπως βλέπουμε και στα videos, ή με εργαλεία.

@allyoucanface How to do #facemassage or apply your #skincare everyday ❤️ #allyoucanface ♬ virgo - Jadu Jadu

Μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου serum, ή το έλαιο προσώπου και να κάνεις το μασάζ με τα εργαλεία σου. Αυτά μπορεί να είναι τα γνωστά, πλέον, σε όλες Jade Roller και Gua Sha. Ξεκινάς από το λαιμό και ανεβαίνεις σιγά σιγά στο πηγούνι, στα μάγουλα, στα μάτια και το μέτωπο. Όλα τα κάνεις πάντα με ανοδικές κινήσεις. Οι TikTokers υπόσχονται να δεις τη διαφορά αν το κάνεις καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb