ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Πώς θα καταλάβεις αν ταιριάζεις με ένα ζώδιο

Αν και η έλλειψη συναστρίας δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε με ένα άλλο άτομο
AstroGirl
Πώς θα καταλάβεις αν ταιριάζεις με ένα ζώδιο
Φωτογραφία από Rizky Sabriansyah

Η Συναστρία είναι ο τρόπος με τον οποίο ο δικός σας προσωπικός χάρτης λειτουργεί με κάποιον άλλον. Ο ίδιος ο πλανήτης μπορεί να προσφέρει περαιτέρω εικόνα για το πώς αυτή η ενέργεια θα εμφανιστεί στη δυναμική ανάμεσα σε εσάς και αυτό το άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τη συναστρία και την κατανόηση του αν είστε συμβατοί με κάποιον, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είδους σχέση έχετε με αυτό το άτομο. Εάν πρόκειται για μια ρομαντική σχέση, θα θέλετε να προσδιορίσετε πού πέφτουν το φεγγάρι, η Αφροδίτη και ο Άρης του ατόμου στον δικό σας χάρτη, καθώς και το αντίστροφο, για να καταλάβετε πώς μπορείτε να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον συναισθηματικά, είτε μπορεί να κατανοήσει ξεκάθαρα τη γλώσσα αγάπης του ατόμου και να συλλέξει πληροφορίες για το πώς αυτό το άτομο χειρίζεται τον θυμό ή τις αγχωτικές καταστάσεις.

Η συναστρία του πέμπτου και του έβδομου οίκου τείνει να είναι ιδανική, καθώς αυτοί είναι γενικά οι ρομαντικοί οίκοι του χάρτη, αλλά τελικά εξαρτάται από το τι αναζητάτε προσωπικά σε μια σχέση.

Εάν αναζητάτε ισχυρή επικοινωνία, θα θέλετε τη συναστρία του τρίτου οίκου (άρα η σελήνη, ο Ερμής ή η Αφροδίτη του συντρόφου σας να πέσει στον τρίτο οίκο σας, αφού αυτός είναι ο οίκος της επικοινωνίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ψάχνετε για έναν σύντροφο που μπορεί να σας διδάξει πράγματα ή κάποιον με τον οποίο είστε συμβατοί όσον αφορά την πνευματικότητα, θα θέλετε συμβατότητα με τον ένατο οίκο (σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη κ.λπ. πέφτουν στον ένατο σας, αφού αυτό είναι το σπίτι που κυβερνά αυτά τα θέματα).

Αν και η έλλειψη συναστρίας δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε με το άλλο άτομο στα προαναφερθέντα ιδανικά, η συναστρία θα είναι σε θέση να εντοπίσει ορισμένα από τα κύρια θέματα που θα παρατηρήσετε στη δυναμική σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Συναστρία (ή την έλλειψή της) με ένα άλλο ζώδιο
Ενώ η συναστρία μπορεί να παρέχει σε βάθος εικόνα για την κατανόηση της δυναμικής που μοιράζεστε με ένα άλλο άτομο, δεν συνιστώ να τη χρησιμοποιήσετε ως μέσο για να καθορίσετε εάν θα πρέπει να επιδιώξετε μια πιθανή σύνδεση με κάποιον. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό, ειδικά αν η συναστρία φαίνεται λίγο ζοφερή, αξίζει πάντα να δοκιμάσετε κάποιον, ακόμα κι αν η Αφροδίτη σας πέσει στον όγδοο οίκο του ή η δική του στον δικό σας. Είναι σημαντικό να εξετάσουμε τη συναστρία στο σύνολό της. δίνει μια περίπλοκη, λεπτή εικόνα, που μοιάζει πολύ με το πώς οι σχέσεις τείνουν να παίζονται σε πραγματικό χρόνο. Δεν υπάρχει καλή ή κακή συναστρία, οπότε φροντίστε να το έχετε υπόψη σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 605 / position2: 1056
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb