WELLNESS

Αν αποθηκεύεις έτσι το σουτιέν σου, το έχεις ήδη χαλάσει

Σου έχουμε το μυστικό για σωστή αποθήκευση
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αν αποθηκεύεις έτσι το σουτιέν σου, το έχεις ήδη χαλάσει
Photo by ONNE Beauty on Unsplash

Τα ρούχα είναι ακριβά, επομένως θέλεις να τα φροντίζεις. Εκτός από τον σωστό καθαρισμό της συλλογής διαφόρων ρούχων σου, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να τα διατηρήσεις σε άριστη κατάσταση είναι να τα αποθηκεύσεις σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αρχή, θέλεις να αφήσεις τα ρούχα να αναπνέουν. Έτσι, μόλις τα βγάλεις από το στεγνωτήριο, άφησέ τα να αεριστούν για λίγο, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Θα πρέπει, επίσης, να διατηρείς τις ντουλάπες σου οργανωμένες και τακτοποιημένες, καθώς το να πακετάρεις τα ρούχα σφιχτά, χωρίς αρκετό χώρο μεταξύ τους μπορεί να εμποδίσει τη σωστή ροή αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια άλλη συμβουλή είναι να αποθηκεύεις τα ρούχα μακριά από το έντονο ηλιακό φως που μπορεί να κάνει τα χρώματα να γίνουν λιγότερο ζωντανά ή να ξεθωριάσουν εντελώς. Μπορεί να είναι δελεαστικό να αποθηκεύεις ρούχα που δε φοριούνται συχνά σε υπόγειο ή σοφίτα, αλλά αν η υγρασία είναι πολύ υψηλή, αυτό μπορεί επίσης να καταστρέψει το ύφασμα.

Τι γίνεται με τα σουτιέν

Ένα καλό σουτιέν δεν είναι μόνο δύσκολο να το βρεις, αλλά μπορεί να είναι και ακριβό. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς απλώς τα βγάζουμε και τα πετάμε σε ένα συρτάρι ή ένα καλάθι ρούχων και τα ξεχνάμε. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερη χρήση τους.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανό να διπλώνουν τα σουτιέν στη μέση για να τα κάνουν μικρότερα, ώστε να χωρούν πιο εύκολα στο συρτάρι της συρταριέρας, οι ειδικοί λένε ότι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσεις τα σουτιέν είναι να τα απλώσεις ολόκληρα. Μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις τα σουτιέν σε ξεχωριστό συρτάρι ή κουτί εσωρούχων.

Μια άλλη συμβουλή είναι κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει. Δεδομένου ότι η εύρεση ενός καλού σουτιέν μπορεί να είναι μια πρόκληση, όταν βρίσκεις αυτό που σου αρέσει, είναι σύνηθες να συνεχίζεις να φοράς το ίδιο ξανά και ξανά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ποτέ ιδανικό. Απόφυγε να φοράς το ίδιο σουτιέν δύο συνεχόμενες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 147 / position2: 511
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb