ENTERTAINMENT

Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης ‑ Η εμφάνισή του στο instagram ως «αστυνομικός Πορφύρης»

Δείτε την ανάρτησή του

Δημοσίευση ΑΠΡ 23, 2023
Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης ‑ Η εμφάνισή του στο instagram ως «αστυνομικός Πορφύρης»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως «αστυνομικός Πορφύρης» και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό. Ο ηθοποιός είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος όπως θα δείτε και παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη ανεβαίνει στην κορυφή της επικαιρότητας, χωρίς η είδηση να αφορά κάποια κοινή εμφάνιση με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο «Έγκλημα και Τιμωρία» υποδύεται τον αστυνομικό Πορφύρη και για τις ανάγκες του ρόλου του, μεταμορφώθηκε στον ηλικιωμένο ήρωα του έργου, με προσθετικά στα πόδια και στην κοιλιά. Αυτά, σε συνδυασμό με το καραφλό κεφάλι δε θυμίζουν σε τίποτα τον ηθοποιό.

Με αφορμή το τέλος των παραστάσεων ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του, δείχνοντας για πρώτη φορά με μεγαλύτερη ακρίβεια την εικόνα του. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει ως «αστυνομικός Πορφύρης» και κρατά ένα σακουλάκι με ποπ κορν.

Στη λεζάντα έγραψε: «Έγκλημα και τιμωρία Αθήνα τέλος αύριο..ευχαριστω την στέγη και τους ανθρώπους της..και πάνω από όλα την ομάδα μας.. «Καλύτερα να πηγαίνεις λάθος στον δρόμο σου παρά σωστά στον δρόμο κάποιου άλλου» (Έγκλημα και Τιμωρία).»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 187 / position2: 721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb