THINK

Ήταν η πιο διάσημη σταρ του Hollywood και κανένας δεν ήξερε τον αγώνα της με τη βουλιμία

Κράτησε μυστικό το Γολγοθά της
Από το NEWSROOM
Ήταν η πιο διάσημη σταρ του Hollywood και κανένας δεν ήξερε τον αγώνα της με τη βουλιμία
Nextweb Studio

Η διάσημη ηθοποιός Jane Fonda για πολλά χρόνια πάλεψε με τη βουλιμία και τις διατροφικές διαταραχές, ενώ ο κόσμος την έβλεπε ως τη λαμπερή σταρ του Hollywood!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jane Fonda αντιμετώπιζε μια διατροφική διαταραχή για δεκαετίες, αλλά κράτησε τη βουλιμία της μυστική από τον κόσμο. «Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη από, θα έλεγα, την εφηβεία έως τα 50; Μου πήρε πολύ καιρό. Ήμουν στα 40 μου και αν υποφέρεις από βουλιμία, όσο μεγαλώνεις τόσο χειροτερεύει. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να συνέλθεις μετά από έναν αγώνα», είπε στο Harper’s Bazaar σε μια συνέντευξη το 2011. «Έπρεπε να κάνω μια επιλογή: θα ζήσω ή θα πεθάνω», και είπε ότι αποφάσισε να «γεμίσει αυτόν τον κενό χώρο με κάτι».

«Φαίνεται τόσο αθώο στην αρχή»

Μόλις ξεκινούσε η καριέρα της, είπε, άρχισε να υποφέρει από βουλιμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Έζησα μια κρυφή ζωή. Ήμουν πολύ, πολύ δυστυχισμένη. Υπέθεσα ότι δεν θα ζούσα μετά τα 30", είπε η Fonda, αστειευόμενη ότι δεν "καταλαβαίνει" πώς είναι τώρα 85.

Περιέγραψε λεπτομερώς τη «μυστική ζωή» που έκανε, η οποία συνίστατο στο να μην βγαίνει έξω, να μην βγαίνει ραντεβού και να είναι «δυστυχισμένη» γενικά. «Και τότε έκανα επίσης ταινίες που δεν μου άρεσαν πολύ», είπε, αναφερόμενη στις ρομαντικές κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνίστησε στην αρχή της καριέρας της, όπως το Tall Story (1960) και το Sunday in New York (1963) .

«Φαίνεται τόσο αθώο στην αρχή», είπε η Fonda για την εμπειρία της με τη διατροφική διαταραχή. «Αυτό που δεν συνειδητοποιείς είναι ότι γίνεται ένας τρομερός εθισμός που κυριεύει τη ζωή σου».

"Η μέρα σου οργανώνεται γύρω από το να παίρνεις φαγητό και μετά να το φας, κάτι που απαιτεί να είσαι μόνος σου και να μην ξέρει κανείς τι κάνεις. Είναι πολύ μοναχικό πράγμα. Και είσαι εθισμένος. Αν βάλεις φαγητό μέσα σου, θέλεις να το ξεφορτωθείς».

Είπε ότι συνδέει τον αγώνα της με τη διαταραγμένη διατροφή με το να αισθάνεται αναξιόπιστη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής της. «Συμβαίνει όταν η ζωή σου είναι αυθεντική – όταν αυτό που πρέπει να κάνεις και ποιος πρέπει να είσαι ή ποιος πραγματικά είσαι, αυτά τα πράγματα ...προδίδονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 147 / position2: 819
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb