CELEB STYLE

Hailey Bieber: Η makeup artist της αποκαλύπτει το τρικ της για λάμψη στο πρόσωπο

Πώς θα το πετύχεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Hailey Bieber: Η makeup artist της αποκαλύπτει το τρικ της για λάμψη στο πρόσωπο
@haileybieber

H λάμψη στο μακιγιάζ είναι για πολλές το ζητούμενο. Η Hailey Bieber το έχει καταφέρει και πολλές θέλουν να το αντιγράψουν. Η μακιγιέζ της αποκαλύπτει τον τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η makeup artist Mairy Phillips, είναι αυτή που έχει αναλάβει τα looks πολλών celebrities όπως η Hailey Bieber και η Kendall Jenner. Μάλιστα, το hashtag #MaryPhillipsTechnique έχει 12.6 εκατομμύρια views στα social media. To underpainting, η μέθοδος που χρησιμοποιεί, φαίνεται να είναι από τα πιο hot makeup trends της σεζόν.

Τι είναι το underpainting

Η συγκεκριμένη μέθοδος, υπόσχεται να δώσει το φρέσκο glam που θέλουν όλες την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η Mary Phillips το έχει δοκιμάσει πολλές φορές στο μακιγιάζ της Hailey Bieber, και με αυτόν τον τρόπο της δίνει το glow που βλέπουμε. Δεν πρόκειται για κάτι νέο, καθώς πολλοί makeup artists το εφαρμόζουν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Philips, εφαρμόζει πρώτα το contour, το concealer και το highlighter και μετά βάζει από πάνω ένα ελαφρύ foundation. Συνήθως, βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό βοηθά να είναι πιο αψεγάδιαστο το αποτέλεσμα και πιο λαμπερό. Η προετοιμασία είναι σημαντική, καθώς η επιδερμίδα χρειάζεται serum και ενυδατική κρέμα πριν από το μακιγιάζ.

Θα το δοκιμάσουμε κι εμείς σίγουρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb