SKIN CARE

Αρωμα βασισμένο στις φερορμόνες: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Αρκετοί πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει να βρουν σύντροφο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αρωμα βασισμένο στις φερορμόνες: Τι είναι και πώς λειτουργεί;
@pureinstinct_official

Τα αρώματα και οι μυρωδιές έχουν τη δύναμη να ζωντανέψουν αναμνήσεις, αλλά και να μας φτιάξουν τη διάθεση. Η αρωματοθεραπεία, αποτελεί βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπάμε τις μυρωδιές, θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα και προσπαθούμε να το επιτύχουμε με πολλούς τρόπους. Αρκετές αγοράζουν ακριβά επώνυμα αρώματα, άλλες πιο οικονομικά, ή κρέμες σώματος που διατηρούν έντονη τη μυρωδιά τους για ώρα. Η βιομηχανία των αρωμάτων, φαίνεται να κερδίζει δις, ενώ πάντα δίνονται και τεράστια ποσά στη διαφήμιση και στο marketing τους. 

Τι είναι το άρωμα βασισμένο στις φερορμόνες

Η δύναμη της ωραίας μυρωδιάς είναι μεγάλη. Σύμφωνα με αρκετούς, φαίνεται να έχουν και μεγάλη σημασία για την εύρεση συντρόφου. Κάποιοι, μάλιστα, πιστεύουν ότι η μυρωδιά είναι ικανή να μας κάνει να ερωτευτούμε. Τα αρώματα φερορμόνης, φαίνεται ότι έχουν μια φήμη ήδη στο εξωτερικό, ωστόσο, άλλοι αμφισβητούν την δύναμή τους. Υπάρχουν και στην Ελλάδα και αρκετοί, φαίνεται να τα προτιμούν. 

Οι φερορμόνες, αποτελούν ορμονικά σήματα που απελευθερώνονται από τα ζώα για να επικοινωνούν και να προσελκύουν τους συντρόφους. Σύμφωνα με επιστήμονες, είναι αβέβαιο αν οι άνθρωποι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, αρκετοί φαίνεται να θεωρούν ότι αυτή η θεωρία ισχύει. 

Τι περιέχουν αυτά τα αρώματα

Στην ουσία, τα αρώματα αυτά, περιέχουν ορμόνες και φυτικά έλαια. Αρκετοί πιστεύουν ότι αυτά τα αρώματα θα τους βοηθήσουν στην ανεύρεση συντρόφου. Περιέχουν φυτικά συστατικά και έλαια, αλλά και ορμόνες, όπως η ανδρογόνη. Φαίνεται να υπόσχονται την ενίσχυση του φυσικού αρώματος του σώματός μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pure Instinct (@pureinstinct_official)

Αρκετοί, μάλιστα, μοιράζονται τις απόψεις και τις εμπειρίες τους στα social media. Το πώς μυρίζουν πάνω στο σώμα τους και αν τους έχουν βοηθήσει με το σύντροφό τους. Όλα αυτά, είναι σχετικά, όπως παρατηρούμε.

Αρκετοί επιστήμονες, δεν θεωρούν ότι αυτά τα συγκεκριμένα αρώματα έχουν ειδικές ιδιότητες, αλλά ότι όπως όλα μπορούν να μας βοηθήσουν. Όπως λένε χαρακτηριστικά, σε όλους αρέσει να βρίσκονται δίπλα σε κάποιον που μυρίζει υπέροχα. Άρα, ένα ωραίο άρωμα, μπορεί να βοηθήσει σε μια νέα γνωριμία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb