SKIN CARE

Πώς θα αλλάξεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου την άνοιξη

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις για την εποχή
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς θα αλλάξεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου την άνοιξη
@filorgausa

Η εποχή αλλάζει σιγά σιγά, οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες ξεκινούν και ήρθε η ώρα να σκεφτείς τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Η αλλαγή της εποχής, θέλει αντίστοιχη και στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άνοιξη είναι η μεταβατική εποχή για όλα. Αναφερόμαστε στα ρούχα, στην ανανέωση του σπιτιού, αλλά και στο κομμάτι της ομορφιάς. Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η ζέστη, πρέπει να σκεφτείς τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Η αλήθεια είναι ότι ανάλογα με το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και τη θερμοκρασία, θα πρέπει να συμβαδίζει. 

Όσο περνάνε οι μέρες, θα βρίσκεσαι όλο και περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους. Είτε οι βόλτες σου θα είναι μεγαλύτερες, είτε θα κάθεσαι έξω για καφέ, αλλά και στη φύση ακόμα περισσότερο. Το κρύο και ο χειμωνιάτικος καιρός, έχει άλλη επίδραση στην επιδερμίδα μας από τη ζέστη.

Πώς θα αλλάξεις τη ρουτίνα σου την Άνοιξη

Χρειάζεται να σκεφτείς ποια προϊόντα θα ήταν καλύτερο να αντικαταστήσεις. Αρχικά, εννοείται ότι η κάθε μια από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και δεν σημαίνει ότι η ίδια ρουτίνα μας ταιριάζει. Ωστόσο, οι ειδικοί συμβουλεύουν με κάποιες γενικές οδηγίες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALEXANDER (@amovivirlavida)

Μπορείς να ξεκινήσεις από την ενυδατική σου. Καθώς αλλάζει η εποχή, οι υφή της κρέμας σου είναι ιδανικότερο να γίνει πιο ανάλαφρη. Τους χειμερινούς μήνες χρειαζόμαστε περισσότερο παχιές και επανορθωτικές ενυδατικές κρέμες, ώστε να μας βοηθήσουν επούλωση του δέρματός. Επιπλέον, θέλουμε την υγρασία στο πρόσωπό και το σώμα μας. 

Την άνοιξη, υπάρχει περισσότερη υγρασία και επιπλέον, το δέρμα μας τείνει να συγκρατεί περισσότερη υγρασία. Επομένως, οι ελαφριές υφές, είναι ιδανικότερες. Προτίμησε προϊόντα με υαλουρονικό οξύ. Εννοείται ότι δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάς να βάλεις κάθε πρωί την αντηλιακή σου. 

Ακόμη, η μεταβατική εποχή, φαίνεται να είναι ιδανική για απολέπιση. Μπορείς να ξεκινήσεις τη σεζόν με την επίσκεψη στην αισθητικό ή την γιατρό σου για χημικό peeling. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που κάνουν είτε φυσική, είτε χημική απολέπιση και στο σπίτι, πάντα με προσοχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb