ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Εβδομάδας: Πίκρες, ξεχωριστές βραδιές και απρόσμενες συναντήσεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Πίκρες, ξεχωριστές βραδιές και απρόσμενες συναντήσεις
Nextweb Studios

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, κάντε λίγη προσπάθεια να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν σας πηγαίνουν μπροστά, αλλά σας κρατάνε σε καταστάσεις που δεν προσφέρουν τίποτα.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, δώστε βάση σε αυτά που βλέπετε και όχι σε αυτά που ακούτε. Είναι γνωστό "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι". Το νου σας.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, θα σας προβληματίσουν αρκετά τα οικονομικά. Θα ήταν σοφή ιδέα η αποταμίευση και όχι οι περιττές σπατάλες σε καφέδες απέξω, κ.α.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μη δίνετε σημασία σε κακόβουλα σχόλια ατόμων που ούτε καν έχουν αξία για εσάς. Γνωρίζετε την αξία σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, ακολουθήστε το ένστικτό σας σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά. Καμιά φορά η καρδιά ξέρει καλύτερα τι έχουμε ανάγκη και τι όχι.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, φαίνεται να σας ταλανίζει το άγχος. Δώστε στον εαυτό σας μερικές μέρες off και κάντε αποτοξίνωση από οτιδήποτε σας προκαλεί ανησυχία και στρες.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, θα βρεθείτε μπροστά από ένα δίλημμα. Ακολουθήστε αυτό που λέει το στομάχι σας και θα κάνετε την πιο σοφή επιλογή. 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε καταστάσεις και ανθρώπους που σας προκαλούν θυμό και νευρικότητα. Αποχωρείστε και προτιμήστε την μοναχικότητα αντί τις λάθος παρέες.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να βρεθείτε μπροστά στην ευκαιρία για μια εκδρομή ή ταξίδι. Μην την αφήσετε. θα φορτίσει τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα. Θα σας πάρει χρόνο να τα ξεμπλέξετε, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάτι που σας απασχολεί 24/7.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις αρκετές σκοτούρες στα εργασιακά, αλλά σύντομα θα ηρεμήσουν τα deadlines κι εσύ μαζί τους.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να σταματήσετε την ονειροπόληση και να αναλάβετε δράση. Όλα σας τα πλάνα μπορούν να επιτευχθούν εάν το θελήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 26 / position2: 221
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb