ΚΑΡΙΕΡΑ
Με την υποστήριξη του Pink.gr

Soft skills Academy 2023

Κάνε την αίτησή σου έως 23/4

Δημοσίευση ΑΠΡ 05, 2023
Soft skills Academy 2023

4 ημέρες γεμάτες με βιωματικές δραστηριότητες και trainings από καταρτισμένους και έμπειρους trainers, με στόχο να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τα soft skills σου. Συνολικά θα διεξαχθούν 8 training sessions σε κάθε ομάδα, με θεματικές σχετικές με self motivation, goal setting, time management, adaptability κ.ά., χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 4/5/2023 έως 7/5/2023
ΜΑΙ 2023
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Ωρα προσέλευσης: 10:00 - 20:00

New York College
Θεσσαλονίκης 286, Ταύρος Αττικής 177 78
350 μ. από το σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρος

πληροφορίες

Το πιο διαδραστικό 4ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων επιστρέφει για 8η συνεχή χρονιά! Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους απόφοιτους, που προέρχονται από όλες τις σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιδιώκουν να εξελιχθούν προσωπικά. Το Soft Skills Academy διοργανώνεται από τον πανευρωπαϊκό, φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens.

Στόχος της δράσης είναι να προσφέρει σε φιλόδοξους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν ικανότητες που δε συμπεριλαμβάνονται στην ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση, αλλά απαιτούνται όλο και περισσότερο από την αγορά εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και στην προσωπική εξέλιξη του κάθε ανθρώπου.

Τι είναι, λοιπόν, τα soft skills;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον όρο Soft Skills καλούνται οι δεξιότητες που δε σχετίζονται με τις τεχνικές γνώσεις του ατόμου (hard skills), αλλά με την προσωπικότητά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, που του επιτρέπουν να προσαρμόζεται και να συνεργάζεται αποτελεσματικά με τον κοινωνικό του περίγυρο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα soft skills αποτελούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες, οι ηγετικές ικανότητες και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Γιατί να συμμετάσχω στο Soft Skills Academy 2023;

Το Soft Skills Academy 2023 προσφέρει στους συμμετέχοντες 4 ημέρες με βιωματικές δραστηριότητες και trainings από ειδικά καταρτισμένους trainers με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία των soft skills. Συνολικά θα διεξαχθούν 8 training sessions για κάθε ομάδα, με θεματικές σχετικές με self motivation, goal setting, time management, adaptability κ.ά., πάνω στις οποίες θα εξασκηθούν όσοι καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στην εκδήλωση.

Όραμά μας, πέρα από την ανάπτυξη των soft skills, είναι να καταφέρουμε να εμπνεύσουμε τους συμμετέχοντες, καθώς πιστεύουμε πως η έμπνευση γεμίζει τα άτομα με θάρρος που τους βοηθά να δουν πέρα από τους περιορισμούς, τις ανασφάλειες και το comfort zone τους και να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν! Για τον λόγο αυτό hashtag και μότο της φετινής διοργάνωσης είναι η φράση: #ElevateYourself!

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 23:59.

Δεκτά θα γίνουν μόνο εξήντα (60) άτομα (που θα χωριστούν σε τρεις ομάδες των 20 ατόμων) των οποίων η επιλογή θα γίνει βάσει των αιτήσεων τους, χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου η αίτηση να αντανακλά το ενδιαφέρον τους.

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική και τις τέσσερις (4) ημέρες, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το πέρας του τετραημέρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στις σελίδες μας στο Facebook, InstagramLinkedIn.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
11 / position1: 499 / position2: 884
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb