ENTERTAINMENT

Είναι το «καλό κορίτσι» του Hollywood κι όμως το σκανδαλώδες διαζύγιό της έγινε πρωτοσέλιδο

Δεν το περίμενε κανείς, αλλά το διαζύγιό της απασχόλησε για καιρό
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Είναι το «καλό κορίτσι» του Hollywood κι όμως το σκανδαλώδες διαζύγιό της έγινε πρωτοσέλιδο

Η Sandra Bullock είναι μια από τις πιο αγαπημένες και σεβαστές ηθοποιούς του Χόλιγουντ λόγω του εξαιρετικού ταλέντου της και της αφοσίωσής της στην τέχνη της. Η Σάντρα κέρδισε τουλάχιστον έξι σημαντικά βραβεία το 2010, όπως το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Α' Γυναικείου Ρόλου, αμφότερα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στo "The Blind Side".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, παρά όλα τα πρωτοποριακά της επιτεύγματα το 2010, μια άλλη πτυχή της ζωής της Sandra Bullock καταρρέει κυριολεκτικά την ίδια χρονιά, γιατί ήταν και η χρονιά που πήρε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Jesse James.

Γιατί χώρισαν η Sandra Bullock και ο Jesse James;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jesse James παραδέχτηκε ότι απάτησε τη Sandra Bullock, κάτι που ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η ηθοποιός του Χόλιγουντ ήθελε να τελειώσει οριστικά τα πράγματα με τον σύζυγό της. Σε μια συνέντευξη στην Daily Mail, ο 53χρονος είπε: "Ναι, εγώ [ο Jesse James] απάτησα τη γυναίκα μου [Sandra Bullock], ναι, σηκώθηκα όρθιος και ανέλαβα την ευθύνη για αυτό και ζήτησα συγγνώμη. Και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας». Ο James προσθέτει περαιτέρω, "Γενικά, και οι γυναίκες και οι άνδρες απατούν [τους συντρόφους τους]. Είναι μέρος της ζωής."

Το σχόλιό του σχετικά με τη φύση των ανθρώπων που απατούν αναστάτωσε τους θαυμαστές της Sandra, γεγονός που οδήγησε τον Jesse James να αυτοαποκαλείται «ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο». Πάνω από μια δεκαετία μετά το διαζύγιό τους, ο Jesse εξακολουθεί να δέχεται σχόλια μίσους για την απιστία στη Sandra Bullock και τις αμφιλεγόμενες πολιτικές του αναρτήσεις.

Πότε έμαθε η Sandra Bullock για το περιστατικό απιστίας του Jesse James;

Η ακριβής ημερομηνία που η Sandra Bullock ανακάλυψε το περιστατικό απιστίας του Jesse James είναι ασαφής. Ωστόσο, οι θαυμαστές υποψιάζονται ότι το γνώριζε ήδη πριν δώσει την ομιλία αποδοχής της στα Βραβεία Όσκαρ το 2010. Έχει αναφερθεί ότι είχε ήδη μετακομίσει από το σπίτι που μοιραζόταν εκείνη και ο Jesse εκείνη την εποχή, αφήνοντας μια ένδειξη ότι μπορεί να το γνώριζε ήδη πριν τα νέα διαρρεύσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 232 / position2: 473
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb