CELEBS

Το κράτησαν κρυφό! Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε δεύτερο παιδί

Μόλις γεννήθηκε το μωρό τους
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2023
Το κράτησαν κρυφό! Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε δεύτερο παιδί

Τρισευτυχισμένοι είναι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, καθώς απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους. Η σύντροφος του γνωστού φωτογράφου κατράφερε να κρατήσει όλους αυτούς τους μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη της, γι΄αυτό άπαντες έμειναν έκπληκτοι με την ανακοίνωση της γέννησης του μωρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day». «Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια», είπε η παρουσιάστρια χωρίς να αποκαλύπτει το φύλο του μωρού.

Ο Χάρης Χριστόπουλος συγκινημένος μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε: «Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσουμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ το Θεό, όλα πήγαν τόσο σωστά. Έχουμε τόνους αγάπης να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν πιο δύσκολη», είπε με τη σειρά του ο μαιευτήρας Στέφανος Χάνδακας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δηλώσεις τους

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ παντρεύτηκαν κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, και υποδέχτηκαν στα τέλη Ιουλίου του 2020 το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους, τον οποίο βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Ο γνωστός φωτογράφος συνηθίζει να μοιράζεται στο Instagram τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του, ενώ πάντα έχει όρεξη να μιλήσει για τη ζωή μαζί του.

View this post on Instagram

A post shared by Harris Christopoulos (@harrischristopoulos)

View this post on Instagram

A post shared by Harris Christopoulos (@harrischristopoulos)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 387 / position2: 768
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb