ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Χαρούμενη διάθεση, ανατροπές και κρυφά πάθη

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Χαρούμενη διάθεση, ανατροπές και κρυφά πάθη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί με αυτά που ξεστομίζετε και σε ποιον τα ξεστομίζετε. Μπορεί να είστε πιεσμένοι, αλλά δε φταίνε πάντα οι άλλοι. Μην πείτε το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, δώστε βάση στον εαυτό σας και ακούστε το σώμα σας. Μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιό σας, θα μπορούσατε να είστε πιο σίγουρες στο να κλίνετε σε αυτό που σας κάνει μοναδική και ίσως αλλάξετε ένα στοιχείο του προσωπικού σας στυλ, καθώς καταλαβαίνετε ποια εικόνα θέλετε να προβάλετε.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, το μυαλό σας θα είναι στα χρήματα. Μπορεί να εμφανιστούν απροσδόκητα συναισθήματα που θέλετε να διερευνήσετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστείτε χρόνο μόνοι σας για να κάνετε σόλο χόμπι και να εμπνευστείτε δημιουργικά.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αγνοήστε οποιονδήποτε προσπαθεί να σας υποδείξει ότι, όσον αφορά το τελευταίο σας project, είστε έξω από τα νερά σας. Εάν επιμείνουν, πρέπει να τσακωθείτε γιατί προσπαθούν να σας κλέψουν την αυτοπεποίθησή σας. Ο λόγος που το κάνουν υποδηλώνει ότι ζηλεύουν ξεκάθαρα τις ικανότητές σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μη δίνετε σημασία στα επικριτικά σχόλια φίλων. Παρόλο που η πληθωρικότητα σας μπορεί μερικές φορές να εκνευρίσει τους άλλους, όλοι γύρω σας απολαμβάνουν την παρέα σας. 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ένα μεγάλο χάσμα φαίνεται να έχει εμφανιστεί ανάμεσα σε εσάς και κάποιους άλλους. Και κανείς από εσάς δε φαίνεται να ξέρει γιατί. Θα μπορούσατε να είστε εσείς αυτή που θα θέσει την ερώτηση; Ναι. Υπάρχουν πολλά να χάσετε και ακόμη περισσότερα να κερδίσετε εάν είστε αρκετά γενναίοι να κάνετε την ερώτηση.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται σε ένα πρόσφατο δράμα για να διακινδυνεύσουν να το αφήσουν ως έχει. Μπορεί να μην υπάρχει εύκολη απάντηση, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να παραμείνετε σιωπηλή. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βρείτε σαφείς και απλές εξηγήσεις, πρέπει να μιλήσετε. Σύντομα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε χρόνο για να βρείτε την ισορροπία σας και όταν χάσετε τα ίχνη της, ευθυγραμμίστε ξανά, ώστε να μπορείτε να κρατάτε σταθερά τον εαυτό σας ακόμα κι αν το έδαφος από κάτω σας ταρακουνάει. Μάθετε από το παρελθόν σας και αναλάβετε την ευθύνη για το παρόν σας και θα προετοιμαστείτε για το άγνωστο μέλλον.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ξεπερνάτε κάποιους ανθρώπους ή πράγματα που ήταν μαζί σας για αρκετό καιρό. Αυτό είναι αναπόφευκτο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αξιολογείτε αυτές τις αλλαγές και ανταποκρίνεστε σε αυτές δεν είναι. Σκεφτείτε να ακολουθήσετε μια ελαφρώς πιο συγκρατημένη προσέγγιση σε αυτό που κάνετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζετε αρκετά έντονα συναισθήματα και έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε στο παρόν. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να βρεθείτε εμπλεκόμενη σε κάποιες αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές ή περισπασμούς που σας απομακρύνουν από αυτό που χρειάζεται φροντίδα. Προσπαθήστε να βρείτε έναν ισορροπημένο τρόπο να ικανοποιείτε την ανάγκη σας για περισπασμούς, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε αυτό που έχετε μπροστά σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, είναι καιρός να αφεθείτε. Μεγαλώσατε και έχετε αλλάξει, αλλά παρουσία προκλήσεων, ήρθε η ώρα να ενσωματώσετε αυτές τις αλλαγές. Δε χρειάζεται να δώσετε αποδείξεις στον εαυτό σας, χρειάζεται μόνο να μείνετε συναισθηματικά παρούσες για αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς την τρέχουσα στιγμή.

Ιχθύες

Το να πιάνεις περισσότερο χώρο στη ζωή σου, να κρατάς όρια και να λες όχι όταν χρειάζεται, δεν είναι εγωιστικές πράξεις. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας βρει να παλεύετε με τα όρια, γι' αυτό εδώ είναι μια επαγγελματική συμβουλή που θα σας βοηθήσει: δεν είναι δουλειά κανενός παρά μόνο δική σας να προσδιορίσετε, να επικοινωνήσετε και να ορίσετε τα όριά σας. Είναι εντάξει αν οι άλλοι άνθρωποι αισθάνονται άβολα με τα όρια και τις ανάγκες σας. Εφόσον είστε ευγενικοί και ξεκάθαροι με τον τρόπο που τα εκφράζετε, είστε στο σωστό δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 256
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb