ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 3 πιο κτητικά ζώδια: Ζηλεύουν περισσότερο απ`όλους

Ολα τα ζώδια έχουν την προδιάθεση να ζηλεύουν αλλά κάποια υπερβάλουν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα 3 πιο κτητικά ζώδια: Ζηλεύουν περισσότερο απ`όλους
Φωτογραφία από Thomas Ward

Οι εξελικτικοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι η ζήλια είναι μια κληρονομική απάντηση που έδωσε στους προγόνους μας ένα «πλεονέκτημα φυσικής κατάστασης» για επιβίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς είμαστε όλοι άνθρωποι και επομένως εξίσου ικανοί να νιώθουμε απειλές και λιγότερο από τους άλλους, όλα τα ζώδια έχουν την προδιάθεση να ζηλεύουν, αλλά μερικά από εμάς είναι πιο πιθανό να το παρακάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πράσινο είναι η φυσική απόχρωση του φθόνου και το δυναμικό χρώμα του Ταύρου. Οι ταύροι κυβερνούν τον δεύτερο οίκο των αξιών, της αυτοεκτίμησης και των ιδιοκτησιών και όταν ζηλεύουν,αυτό μπορεί να σημαίνει πως ποθούν τον πλούτο των γειτόνων τους και συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που αγαπούν σαν πράγματα που τους ανήκουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΛΕΩΝ

Παρά την αυτοπεποίθησή τους, υπάρχει ένα ανασφαλές παιδί που ζει μέσα σε κάθε Λέοντα, πιστεύοντας ότι πρέπει να είναι οι καλύτεροι για να αξίζουν την αγάπη. Αυτό τους κάνει φυσικούς ανταγωνιστές και φυσικά ζηλεύουν οποιονδήποτε φοβούνται ότι μπορεί να τους σφετεριστεί. Παρά την προδιάθεσή του προς αυτό, ο Λέων ΠΟΤΕ δεν θα παραδεχτεί ότι ζηλεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο που λαχταράει την ένταση. Κυβερνούμενος από τον πλανήτη Πλούτωνα, τα θέματα της καρδιάς φαίνονται πάντα σαν θέματα ζωής και θανάτου για έναν Σκορπιό. Φοβούμενοι τη δική τους ικανότητα αφοσίωσης, προβλέπουν την προδοσία. Επίσης είναι πάντα drama queens.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 211 / position2: 574
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb