LOUKIA'S BEAUTYCLICKS

Αυτά είναι τα 4 προϊόντα που χρησιμοποιώ για τα χείλη εκτός από το lip balm

Τι χρησιμοποιείς από αυτά;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτά είναι τα 4 προϊόντα που χρησιμοποιώ για τα χείλη εκτός από το lip balm
@thefashionreportergr

Κι όμως, ένα σημείο που πολλές φορές μπορεί να παραμελούμε όλες μας, είναι τα χείλη. Χρειάζονται κι αυτά τη φροντίδα τους, όπως και το υπόλοιπο πρόσωπο και σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ρουτίνα ομορφιάς μας, έχει όλο και περισσότερα προϊόντα. Συμφωνώ κι εγώ ότι κάποιες φορές δεν έχουμε πραγματικά χρόνο να τα χρησιμοποιήσουμε και να τα κάνουμε όλα σωστά. Ωστόσο, όταν έχω χρόνο και είμαι επιμελής, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. 

Τα 4 προϊόντα που χρησιμοποιώ για τα χείλη

Τα χείλη μας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς επηρεάζονται κατευθείαν από τις αλλαγές των εποχών και τις θερμοκρασίας. Ξεφλουδίζουν και σκάνε πολλές φορές, όταν κάνει κρύο ή ζέστη, ή έχει σκόνη στην ατμόσφαιρα. 

Γι’ αυτό, δεν ξεχνάω να κάνω απολέπιση έστω μια φορά την εβδομάδα. Υπάρχουν αρκετά προϊόντα απολέπισης με διαφορετικά συστατικά. Εννοείται, ότι μπορείς να φτιάξεις lip scrub και μόνη σου στο σπίτι. Μια lip mask χρειάζεται για την άμεση ενυδάτωση των χειλιών. Προτιμώ να την βάζω το βράδυ πριν κοιμηθώ, έτσι ώστε να δράσει το βράδυ.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Το lip oil είναι κάτι που έβαλα πιο πρόσφατα στην καθημερινότητά μου και από τότε δεν το αποχωρίζομαι. Το χρησιμοποιώ είτε πριν κάνω το μακιγιάζ μου, ή και μέσα στην ημέρα και ενυδατώνω τα χείλη μου. Το top coat, το βρήκα σετ μαζί με κραγιόν και ειδικά αν δοκιμάζεις τα lip stains που στεγνώνουν πάνω στα χείλη, βοηθά να έχουν πιο λαμπερή και velvet όψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb