ENTERTAINMENT

Αυτό το όνομα θα δώσει η Μαίρη Συνατσάκη στην κόρη της ‑ Τι συμβολίζει

Το αποφάσισε μαζί με το σύντροφό της Ίαν Στρατή
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2023
Αυτό το όνομα θα δώσει η Μαίρη Συνατσάκη στην κόρη της ‑ Τι συμβολίζει

Μοναδικές στιγμές ζει η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ιάν Στρατή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στην τελευταία της ανάρτηση αποκάλυψε για πρώτη φορά το ξεχωριστό όνομα που θα πάρει η κόρη της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της και ανακοίνωσε πως το μωράκι της θα πάρει το όνομα Ολίβια και θα έχει νονά την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου. Επίσης, θέλησε να εξηγήσει λεπτομερώς τι συμβολίζει το όνομα που επέλεξε.

Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της: «Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official) Προέρχεται από το λατινικό oliva “ελιά”. Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει “ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα”. Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη στιγμή η ανάρτηση στο Instagram έχει πλημμυρίσει από ευχές των διάσημων φίλων της, μεταξύ των οποίων της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, του Fipster, της Ράνιας Θρασκιά.

Η τρυφερή ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η Μαίρη Συνατσάκη πρόσφατα βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σειράς «στα 4» και μίλησε στις κάμερες για τη νέα καθημερινότητά της.

«Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το ο,τιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού, εξομολογήθηκε: «Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 151 / position2: 760
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb