ΜΑΛΛΙΑ

Ελένη Φουρέιρα με νέο look και μαλλιά

Δες την με διαφορετικά μαλλιά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ελένη Φουρέιρα με νέο look και μαλλιά
@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάντα μέσα στα trends. Είτε πρόκειται για μακιγιάζ, είτε για μαλλιά, είτε για ρούχα, αξίζει κάθε φορά να παρακολουθούμε τι κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν λείψει οι δημοσιεύσεις που κάνει στα social media. Μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, είναι λογικό να μην έχει τόσο χρόνο. Μόλις ενημερωθήκαμε ότι δεν θα λείψει και από τη σκηνή, καθώς θα βρεθεί όπως τόσα χρόνια στα MAD Video Music Awards το καλοκαίρι.

Τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα είναι hot trend

Η Ελένη Φουρέιρα, ανέβασε μια φωτογραφία με πολύ διαφορετικά μαλλιά από αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Είναι απολύτως trendy, όπως και σε κάθε της εμφάνιση, με ένα σκουφί- balaclava και κατάξανθα μαλλιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Το ανοιχτό ξανθό μαλλί της, σχολιάστηκε κατευθείαν από τους θαυμαστές της. Η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνει πολύ. Ωστόσο, απ’ ότι καταλαβαίνουμε, δεν είναι αληθινό, καθώς γράφει κάτω από τη φωτογραφία της ”Too blonde to be true”. Άλλωστε, πειραματίζεται και δοκιμάζει πολλά σε σχέση και με το μακιγιάζ, αλλά και στο στυλ της. Ίσως τη δούμε να το δοκιμάζει και στ’ αλήθεια, ποιος ξέρει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb