CELEBS

Survivor Spoiler: Αποβολές σοκ για Γκότση και Πιλίδη

Για ποιους λόγους αποβλήθηκαν;

Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2023
Survivor Spoiler: Αποβολές σοκ για Γκότση και Πιλίδη

Σε παραβίαση σημαντικών κανόνων του παιχνιδιού, υπέπεσαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης, με αποτέλεσμα την αποβολή και αποχώρηση τους από το Survivor. Μάλιστα, όπως φαίνεται ο Ατζούν είχε πλήρη εικόνα για το περιστατικό και αποφάσισε άμεσα την αποβολή των δυο παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο ο Ηλίας Γκότσης λοιπόν, όσο και ο Γιωρίκας Πιλίδης βρίσκονται ήδη εκτός Survivor. Η παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρη με τον Ατζούν να βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο και να χειρίζεται το θέμα προσωπικά.
Οι λόγοι δεν είναι άλλοι φυσικά από τη χρήση κινητού, τόσο από τον Γιωρίκα Πηλίδη, όσο και από τον Ηλία Γκότση, ενώ ο δεύτερος φαίνεται πως κατηγορήθηκε και για σύνδεσμο με ντόπιο μέλος της παραγωγής ώστε να έρχονται στην κατοχή του μέσα επικοινωνίας.

Δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή και εκδοχή στο μυαλό του, από τη στιγμή που τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα. Ο κανόνας και η συμφωνία όλων των παικτών ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, όπως είχε πει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του για το περιστατικό με τη Δαλάκα.

Οι δύο παίκτες δε θα αγωνιστούν στον αγώνα που θα δούμε σήμερα Δευτέρα 27/3. Στο συμβούλιο της ίδιας ημέρας ή και στη συνάντηση πριν από το αγώνισμα θα ανακοινωθεί από τον Λιανό η αποβολή των δύο παικτών.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb