MAKEUP

Πώς θα αποκτήσεις πλούσια χείλη πανεύκολα σύμφωνα με την μακιγιέζ της Hailey Bieber

Ένα τρικ που έχει μάθει στις celebrities
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς θα αποκτήσεις πλούσια χείλη πανεύκολα σύμφωνα με την μακιγιέζ της Hailey Bieber
@haileybieber

Το να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο πλούσια, δεν είναι δύσκολο, αλλά θέλει τρόπο. Η Hailey Bieber, έχει μάθει το κόλπο από την makeup artist της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Mary Phillips, είναι πολύ διάσημη μακιγιέζ, καθώς επιμελείται τα looks πολλών celebrities, όπως η Jennifer Lopez, η Hailey Bieber και η Kendall Jenner. Εκτός από τα looks που μας δείχνει στα social media από τις διάσημες, μοιράζεται και τα tips της με τους followers της. 

Το τρικ για πλούσια χείλη από τη Mary Phillips

Μας έδειξε το κόλπο της, ώστε να φαίνονται τα χείλη πιο καλοσχηματισμένα αλλά και πιο πλούσια. Μάλιστα, οι fans της την αποκαλούν και “TikTok Queen”. Στο video που ανέβασε, μας λέει ότι αυτή είναι η τεχνική της για τα χείλη και φυσικά, ότι η κάθε μια έχει τις δικές της προτιμήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Όπως εξηγεί, της αρέσει να ξεκινά από τις γωνίες των χειλιών και να τραβά τη γραμμή με το μολύβι όσο πιο σύρριζα γίνεται στη φυσική γραμμή των χειλιών. Το κάνει λίγο έξω από αυτήν, αλλά όχι τόσο ώστε να φαίνεται αφύσικο. Κάνει και blend με το πινέλαο της και με το concealer σβήνει τα υπολείμματα. Ένα εύκολο και γρήγορο κόλπο που μπορούμε να κάνουμε όλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb