ΝΥΧΙΑ

Τα Ocean Nails της Jennifer Lopez είναι το μανικιούρ που θέλουμε

Μας έφτιαξε τη διάθεση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα Ocean Nails της Jennifer Lopez είναι το μανικιούρ που θέλουμε
@tombachik

Μήπως ονειρεύεσαι καλοκαίρι; Θέλεις να βλέπεις το μπλε της θάλασσας όλη την ημέρα; Η Jennifer Lopez σου έχει τη λύση και είναι πανεύκολη απ'ότι φαίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Ocean Blue νύχια της Jennifer Lopez μας φέρνουν κοντά στο καλοκαίρι

Αν το πιο κοντινό που έχεις σε καλοκαίρι και διακοπές είναι οι αναμνήσεις από πέρισυ ή το σκρολάρισμα στο instagram, υπάρχει κι άλλος δρόμος. Μπορείς άνετα να κλείσεις ένα ραντεβού στο nail salon και να κάνεις τα νύχια σου άκρως καλοκαιρινά.

Η JLO το δοκίμασε ήδη το τρικ αυτό. Ο αγαπημένος της (και πολλών celebrities) nail artist, Tom Bachik, ανέβασε όπως πάντα τα νύχια της pop star. Βλέπουμε ότι της έκανε ένα ocean blue που μας εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά. Πραγματικά, έχει πετύχει να φαίνονται τα νύχια wet και με κύματα όπως είναι η θάλασσα. Επίσης, φαίνεται να υπάρχει και διχρωμία, εκτός από τη γυαλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Αν θέλεις να βλέπεις τον ωκεανό στα νύχια σου, πρέπει να αποθηκεύσεις τη φωτογραφία και να το ζητήσεις από τη manicurist σου όσο το συντομότερο δυνατό. Και θα έχεις κι εσύ “California Blues”, όπως λέει και ο ίδιος ο Tom Bachik στη λεζάντα της φωτογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb