CELEBS

Σοφία Μανωλάκου: «Πάσχω από τη νόσο του Crohn ‑ Έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά»

«Όταν μιλώ για αυτό δημόσια προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική» ανέφερε η ηθοποιός

Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2023
Σοφία Μανωλάκου: «Πάσχω από τη νόσο του Crohn ‑ Έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά»

Από τους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, η Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «2night show» το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου. Ανάμεσα σε όσα είπε, η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τη νόσο από την οποία πάσχει και την ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σπύρο Σπαντίδα, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί.

«Πάσχω από τη νόσο Crohn, είναι γαστρεντερολογικό. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρές από εμένα, σύμφωνα με τον γιατρό μου. Οπότε, όταν μιλάω δημόσια γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα νοσήματα» ανέφερε η ηθοποιός.

Για την προσωπική της ζωή και τον Σπύρο Σπαντίδα, είπε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια (…) Εάν έκανα παιδί, θα με έπιανε ο φόβος, αν ήμουν σωστή μητέρα και αν θα μπορούσα να έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου και να τον κάνω ευτυχισμένο. Αυτό με πνίγει. Δεν σκέφτομαι, αν μπορώ να μεγαλώσω με κάποιον άλλον το παιδί, αλλά αν μπορώ μόνη μου ως μονάδα. Δεν ξέρω αυτό αν είναι επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά γενικά στη ζωή μου αισθάνομαι ανεξάρτητη».

Τέλος, θυμήθηκε τη στιγμή που βρέθηκε ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, εν αγνοία μου. Μου το είπε ο ίδιος. Μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και μου είπε ότι είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί μου, μόλις είχε ξεκινήσει να βγαίνει, δύο εβδομάδες και δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση. Ήταν τίμιος όμως, μου το είπε και πληγώθηκα, αλλά αν μου το έλεγε πιο μετά θα πληγωνόμουν περισσότερο» αποκάλυψε η Σοφία Μανωλάκου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 144 / position2: 978
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb