ΜΑΛΛΙΑ

Τo αξεσουάρ των 90s στα μαλλιά που επέστρεψε και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας

Το είχαμε ξεχάσει
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τo αξεσουάρ των 90s στα μαλλιά που επέστρεψε και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας
@mossy.vibes

Η 90s nostalgia συνεχίζεται στα fashion και beauty trends. Για όσες από εμάς μεγαλώσαμε σε αυτήν την δεκαετία, είναι σημαντικές οι τάσεις γιατί μας θυμίζουν την εφηβεία μας. Πάρα πολλά ρούχα έχουν επιστρέψει, αλλά και πολλές τάσεις στο μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 90s αξεσουάρ που επέστρεψε και δεν το πιστεύουμε

Είδαμε τα κλαμεράκια να έχουν την τιμητική τους, είδαμε πεταλούδες παντού, στέκες και κορδέλες. Αυτό που είχε εξαφανιστεί, όμως, ήταν η κορδέλα zigzag. Σου θυμίζει κάτι; Στη δεκαετία του 90 είχε γίνει viral και χωρίς να υπάρχει TikTok και άλλα social media. 

Ενώ την ξεχάσαμε στα συρτάρια μας, το 2012, την εντοπίσαμε στο show του brand Roland Mouret. Ωστόσο, δεν είχε χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα, μέχρι που έκανε δυναμική εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά “Euphoria”. Μάλιστα, παρουσιάστηκε ως must have κομμάτι. 

Εκτός από τη συγκεκριμένη κορδέλα που κυκλοφορεί ξανά στα καταστήματα, είδαμε και την αντίστοιχη στέκα, που αγοράζουν πολλές TikTokers. Μάλιστα, είδαμε και ένα look αντίστοιχο της Bella Hadid που το έχουν αντιγράψει πολλές. Η GenZ αλλά και οι millenials, μας δείχνουν πώς να τη φορέσουμε στο σήμερα. 

@alexissmueller day 2 of fall fits :) i love the zigzag headband trend  #30daysofoutfits #30daysoffalloutfits #aestheticfallfashion #falloutfits ♬ original sound - speed up sounds

Πώς θα την φορέσεις

Επειδή πρόκειται για μια κορδέλα, πάει σχεδόν με όλα. Είτε έχεις πιο sporty look με το κολάν και το crop top, είτε total denim, μπορείς να τη φορέσεις. Γιατί να μην τη βάλεις ακόμα και με το vintage σακάκι σου, σε συνδυασμό με μια τζιν μακριά φούστα; Αυτό το look είναι πολύ hot σήμερα. 

@jjeanlu 2000 trending headband #trends #trend #zigzag #headband #headbandchallenge #fyp #fyou ♬ Stronger - Britney Spears

Εννοείται ότι μπορείς να έχεις ίσια, σπαστά μαλλιά, σγουρά, ή να τα κάνεις και κότσο ή κοτσίδα. Ιδέες θα βρεις παντού στο pinterest, instagram και φυσικά στο TikTok.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb