MAKEUP

Selena Gomez: Το γρήγορο μακιγιάζ της με μόνο δύο προϊόντα

Τι να κάνεις για φρέσκια επιδερμίδα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Selena Gomez: Το γρήγορο μακιγιάζ της με μόνο δύο προϊόντα
@selenagomezltu

H Selena Gomez είναι από τις αγαπημένες beauty gurus των κοριτσιών σήμερα. Τα προϊόντα της εταιρείας της Rare Beauty, γίνονται συνεχώς sold out. Ωστόσο, πολλές φορές την βλέπουμε ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πολύ πρωϊνή της ρουτίνα

Πρόσφατα ανέβασε ένα video στο TikTok, που μας δείχνει την πάρα πολύ πρωϊνή της ρουτίνα. Με τη συνοδεία του τραγουδιού της φίλης της Taylor Swift, Ετοιμάζεται να πάει στο αεροδρόμιο και να πετάξει 6 το πρωί και θέλει να δώσει λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα της. Νυσταγμένη όπως θα ήμασταν κι εμείς, ξεκινάει με το face mist ώστε να ξυπνήσει. Στην συνέχεια πλένει το προσωπό της και βάζει τα hydrating eye patches από το brand της. Σειρά έχει το toner, το ενυδατικό serum και η κρέμα που βάζει με κινήσεις μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό. 

@selenagomez

6 m flight be like

♬ cardigan - Taylor Swift

To γρήγορο μακιγιάζ της Selena Gomez με μόνο δύο προϊόντα

Βλέπουμε ότι η Selena δίνει τη μεγαλύτερη βάση στο skincare και όχι στο μακιγιάζ το πρωί. Εξάλλου, όσα προϊόντα makeup και να βάλουμε, σημασία έχει η υγεία του δέρματος από κάτω. Τα μόνα δύο καλλυντικά που χρησιμοποιεί, είναι το Under eye brightener και το setting spray. Θέλει να δώσει λάμψη στο βλέμμα και στο πρόσωπο. 

Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται φρέσκια και δεν βάφεται περισσότερο γιατί θα μπει στο αεροπλάνο. Η καλή ενυδάτωση βοηθά πολύ στις πτήσεις γιατί ο αέρας του αεροπλάνου έχει την τάση να ξηραίνει την επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Νύχια Πριν 55 εβδομάδες
H Nicola Peltz Beckham μόλις έκανε την πιο hot τάση στα νύχια
Θα το βλέπεις πολύ αυτήν την εποχή
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb