ENTERTAINMENT

H σχέση της Julia Roberts που άφησε εποχή και ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο στα Φιλαράκια

Πώς οι προσωπικές σχέσεις καταστρέφονται, όταν υπάρχουν ανασφάλειες
Από το NEWSROOM
H σχέση της Julia Roberts που άφησε εποχή και ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο στα Φιλαράκια

Οι θαυμαστές των Friends μπορεί να θυμούνται το επεισόδιο στο οποίο ο Chandler Bing, τον οποίο υποδύεται ο Matthew Perry, βγαίνει για λίγο ραντεβού με τη Susie Moss, την οποία υποδύεται η Julia Roberts. Η guest εμφάνιση της ηθοποιού στο sitcom ήταν αξέχαστη όχι μόνο λόγω της ξεκαρδιστικής ιστορίας του επεισοδίου της, αλλά επειδή οι θεατές έμαθαν ότι ο Perry και η Roberts ήταν στην πραγματικότητα ζευγάρι όταν γυρίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση κράτησε μόνο μερικούς μήνες, ωστόσο, και στα νέα του απομνημονεύματα, ο Perry αποκαλύπτει ακριβώς γιατί ήταν αυτό.

Στο Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, ο Perry παραδέχεται ότι ήταν βαθιά ερωτευμένος με τη Roberts - η οποία ήταν, σε εκείνο το σημείο, ήδη είδωλο του Χόλιγουντ - αλλά δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση να κυκλοφορεί μαζί της, παρά τη χημεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε από τους Times του Λονδίνου, η Perry γράφει ότι η Roberts είπε στους παραγωγούς των Friends ότι θα φιλοξενούσε πρωταγωνιστή στην εκπομπή υπό την προϋπόθεση ότι θα συμπεριληφθεί στην ιστορία του Chandler Bing. 

Ακούγοντας αυτό, ο Perry της έστειλε «τρεις ντουζίνες κόκκινα τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε: «Το μόνο πιο συναρπαστικό πράγμα από την προοπτική να κάνεις το σόου είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία να σου στείλω λουλούδια».

Στη συνέχεια, οι δυο τους ξεκίνησαν αυτό που η Perry αποκαλεί «τρίμηνο φλερτ» μέσω καθημερινών φαξ (είμαστε παιδιά στα 90s, πριν από το email και το μήνυμα) ενώ εκείνη δούλευε σε μια ταινία στη Γαλλία, πριν από την εμφάνισή της στο Friends.

«Τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα καθόμουν δίπλα στο φαξ μου και παρακολουθούσα το κομμάτι χαρτί που αποκάλυπτε αργά το γράμμα της», γράφει η Perry. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κάποια βράδια έβρισκα τον εαυτό μου σε κάποιο πάρτι που μοιραζόταν μια φλερτ ανταλλαγή απόψεων με μια ελκυστική γυναίκα και έκοψα τη συζήτηση για να μπορέσω να πάω σπίτι και να δω αν είχε φτάσει ένα νέο φαξ»

Μέχρι να γυρίσουν το επεισόδιο του Super Bowl, ήταν ήδη ζευγάρι. Ο Perry λέει ότι πήγε στο Νέο Μεξικό με τη Roberts για να γιορτάσει το νέο έτος το 1996 μαζί της και γνώρισε την οικογένειά της. Η ανασφάλεια του Matthew Perry, πως εκείνη ήταν πολύ καλή γι' αυτόν και εκείνος ένιωθε πολύ λίγος. Αυτά τουλάχιστον εξομολογήθηκε ο ίδιος ο ηθοποιός, αφού πρώτα μίλησε στο People, για τα όσα βίωσε με την υγεία του, εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 126 / position2: 542
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb