ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία ζώδια που πάντα αναζητούν εκδίκηση

Αυτοί ΔΕΝ ξεχνούν εύκολα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα τρία ζώδια που πάντα αναζητούν εκδίκηση
@dualipa

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο! Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρεμπιπτόντως ήταν Ταύρος έγραψε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ, δεν θα μείνω ποτέ στάσιμος, έως ότου είτε ο θάνατος μου κλείσει αυτά τα μάτια είτε η τύχη μου δώσει ένα τροπο εκδίκησης»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ κάποιοι επιλέγουν να συγχωρούν και να ξεχνούν, οι υπόλοιποι επιλέγουν τον δρόμο της δίκαιης ανταπόδοσης. Από μια μικροπρέπεια μέχρι τα μακροχρόνια αντίποινα, τρία ζώδια είναι πιο διατεθειμένα να κρατούν μνησικακία και να μη ξεχνούν εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που διέπει τα περιουσιακά στοιχεία και την αισθητική, αυτό το ζώδιο είναι πιο διατεθειμένο από άλλα να εκδικηθεί μέσω του πλούτου και της καλοπέρασης, δείχνει καλά και ζει καλά παίρνοντας εκδίκηση κάπως περίεργα. Ζουν τη ζωή τους τόσο πολύ και τόσο καλά, που κάνουν αυτούς που τους πλήγωσαν να αναρωτιούνται αν τελικά, τους πλήγωσαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η κόλαση δεν έχει οργή όπως ο Σκορπιός που περιφρονείται, αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά, αγαπούν σκληρά και ανταποδίδουν με απαίσια σκληρότητα. Αυτό το ζώδιο του νερού δεν ξεχνά τίποτα και συγχωρεί ακόμη λιγότερα και κυρίως έχει εκείνη την γαϊδουρινή υπομονή να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Από τα τρία ζώδια που αναφέρονται, ο Αιγόκερως είναι περισσότερο διατεθειμένος να σερβίρει την εκδίκηση κρύα. Βασιζόμενοι σε μια στρατηγική έλλειψης, οι Αιγόκεροι δεν χτυπούν κάτω από τη ζώνη αλλά ακριβώς στο δόξα πατρί ονομάζοντας το, «κάθαρση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb