SKIN CARE

Βρήκαμε το αντίδοτο στους μαύρους κύκλους!

Ανακάλυψε το πιο πρόσφατο επίτευγμα της Valmont για αποτελεσματική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων αλλά και των σημαδιών κούρασης γύρω από τα μάτια.
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΡ 06, 2023
Βρήκαμε το αντίδοτο στους μαύρους κύκλους!

Η DETO2X EYE αποτελεί ένα «χάδι» που τυλίγει την περιοχή των ματιών σε ένα αισθησιακό πέπλο και την εμποτίζει με μία νέας μορφής ενέργεια. Η επαναστατική της υφή, με τις φυσαλίδες που σχηματίζονται στην επιφάνειά της κάθε φορά που η κρέμα έρχεται σε επαφή με τον αέρα, θυμίζει λαχταριστή… σαντιγί και προσφέρει καθημερινά μία γενναιόδωρη ποσότητα οξυγόνου στο δέρμα! Η εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεσή της «λιώνει» πάνω στην περιοχή των ματιών και αναβαθμίζει την εφαρμογή της κρέμας σε μία μοναδική αισθητηριακή εμπειρία, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν το βλέμμα σκοτεινιάζει και φανερώνει όλα τα σημάδια του ανεπαρκούς ύπνου ή της φυσικής φθοράς του χρόνου, συνήθως κατηγορούμε την κυκλοφορία του αίματος ή τη μελάγχρωση του δέρματος.

Έχεις σκεφτεί όμως ότι μαύροι κύκλοι μπορεί να οφείλονται και σε άλλες αιτίες;

Ακριβώς όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος μπορεί να θαμπώσει την επιδερμίδα, οι τοξίνες των κυττάρων μπορούν επίσης να κάνουν τους μαύρους κύκλους πιο ορατούς. Καθώς το δέρμα υποφέρει και ασφυκτιά, τα κύτταρα παλεύουν να βρουν οξυγόνο, επιταχύνοντας τη διαδικασία γήρανσης. Αυτό το φαινόμενο είναι πιο εμφανές εκεί όπου το δέρμα είναι πιο εύθραυστο: στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο «Μάγος του Χρόνου», ειδικός στην έρευνα καλλυντικών από το 1985, αποκαλύπτει μια νέα αριστοτεχνική σύνθεση που χαρίζει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 15 λεπτά: το DETO2X EYE. Εμπλουτισμένη με οξυγόνο, η μοναδική, κρεμώδης υφή του, αναζωογονεί τα μάτια που είναι θαμπά από τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης.

Το DETO2X EYE ακολουθεί μία μοναδική και πρωτοφανή προσέγγιση για να φωτίσει το βλέμμα: ενεργά συστατικά οξυγόνωσης. Μια απροσδόκητα τολμηρή πρωτοβουλία με αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα!

Η ελαφριά υφή του περικλείει ένα «έξυπνο» σύμπλεγμα αποτοξίνωσης που φωτίζει τους μαύρους κύκλους. Ένα εκλεπτυσμένο μείγμα ενός παραγώγου υπερφθοράνθρακα, ενός φυτικού εκχυλίσματος νεροκάρδαμου και βλαστοκύτταρα από το ελβετικό μήλο τα οποία διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση. Το σύμπλεγμα O2 της Valmont απελευθερώνει οξυγόνο βαθιά μέσα στα κύτταρα ενώ απομακρύνει το περίσσιο διοξείδιο του άνθρακα γύρω από τα μάτια, που τα κάνει να ασφυκτιούν από τη ρύπανση και την κούραση.

Το DETO2X EYE έρχεται για να συμπληρώσει τις δύο εμβληματικές θεραπείες που αγαπήθηκαν για την οξυγονωτική και αποτοξινωτική τους δράση:

DETO2X CREAM

Από το 2016, η DETO2X CREAM καθαρίζει την επιδερμίδα που δέχεται καθημερινές επιθέσεις από την αστική ρύπανση. Αυτή η λεπτόρρευστη κρέμα έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Οι φυσαλίδες της αναγεννιούνται κατά την επαφή τους με τον αέρα, καθαρίζοντας και δίνοντας νέα πνοή στη θαμπή επιδερμίδα. Απαλό και ανακουφισμένο, το δέρμα απολαμβάνει μία πρωτοφανή ελευθερία. Πες «αντίο» στην γκρίζα επιδερμίδα και αγκάλιασε τη φρεσκάδα!


DETO2X PACK

Ζωντάνια, Λάμψη…Το DETO2X PACK είναι μια δραστική κάψουλα εμπλουτισμένη με ισχυρά συστατικά για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, την οξυγόνωση του δέρματος και την απομάκρυνση της άτονης όψης. 
Σε μόλις 10 λεπτά, αυτή η κρεμώδης μάσκα μεταμορφώνεται σε βελούδινο αφρό που διεγείρει τις αισθήσεις, διανέμοντας τα πολύτιμα συστατικά της στην καρδιά της επιδερμίδας. Αυτή η οξυγονωτική μάσκα φυσαλίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά είναι απαραίτητο, όποτε το δέρμα σας χρειάζεται περιποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 191 / position2: 663
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb