ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Μάρτιος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα
AstroGirl
Ζώδια του Μήνα: Μάρτιος

Θά 'ναι σα να μπαίνει η άνοιξη; Θά 'ναι ουρανού κατάνυξη; Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον σε όλους τους τομείς; Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα για να ξέρεις τι σε περιμένει - Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, όλα πέφτουν στο τραπέζι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Προετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποια έντονα συναισθήματα καθώς αρχίζει ο Μάρτιος και η εποχή των Ιχθύων επικεντρώνεται στον θεραπευτικό δωδέκατο οίκο σας. Έχετε διανύσει πολύ δρόμο τους τελευταίους μήνες, Κριοί, αλλά είναι η κρίσιμη στιγμή. Είστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι να περάσετε σε μια εντελώς νέα φάση της ζωής σας, Κριοί. Δεν πρόκειται να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά η αλλαγή ξεκινά τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που κάνουν τη ζωή να μοιάζει γεμάτη δυνατότητες και δεν θα τα πάτε πολύ άσχημα αυτόν τον μήνα, Ταύροι. Η πανσέληνος της 7ης Μαρτίου ακτινοβολεί στον πέμπτο οίκο σας και σας προσκαλεί να στηριχτείτε στα καλά πράγματα και να αφήσετε παλιές ιδέες για το τι αξίζετε από τη ζωή. Αξίζετε περισσότερα, Ταύροι – πάντα άξιζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καριέρα σας είναι ανοδική και είτε ανεβαίνετε την εταιρική σκάλα, είτε ξεκινάτε μόνοι σας είτε ταρακουνάτε τα πράγματα όπως μόνο εσείς μπορείτε, έχετε ό,τι χρειάζεται για να φτάσετε στην κορυφή. Το καλύτερο από όλα, θα καταλάβετε σύντομα την πραγματική σημασία του τι δουλεύει χάρη στην Πανσέληνο που ξεκινά στις 7 Μαρτίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι είναι πάντα εκεί που είναι η καρδιά του Καρκίνου, αλλά μπορεί να βρεθείτε να ψάχνεστε πέρα από την αυλή σας όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία αυτόν τον μήνα. Ποιος είπε ότι η ζωή πρέπει να ακολουθεί ένα μοτίβο που έθεσαν αυτοί που προηγήθηκαν; Η αρχή του Μαρτίου μπορεί να σας κάνει να απελευθερώνεστε από τις προσδοκίες με ένα εντελώς νέο μοντέλο δουλειάς, αγάπης ή ζωής.

ΛΕΩΝ

Έχετε δουλέψει σκληρά για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε στη ζωή και τώρα δεν είναι η ώρα να τα παρατήσετε χωρίς μάχη. Η πανσέληνος της 7ης Μαρτίου πέφτει στη ζώνη του πλούτου σας για να σας υπενθυμίσει ότι τα χρήματα πραγματικά κάνουν τον κόσμο να περιστρέφεται για μερικούς ανθρώπους – αλλά δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με τη σκέψη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγάπη είναι το μόνο που χρειάζεστε αυτόν τον μήνα, καθώς η εποχή των Ιχθύων πυροδοτεί τα πράγματα στη ζώνη της σχέσης σας, αλλά δεν είναι μόνο ο ρομαντισμός στα χαρτιά για εσάς αυτόν τον Μάρτιο. Η πανσέληνος της 7ης Μαρτίου πέφτει στο ζώδιό σας, προσφέροντας την τέλεια ευκαιρία να αφήσετε πίσω οτιδήποτε δεν σας κάνει πλέον.

ΖΥΓΟΣ

Το να επαναφέρετε την υγεία και την ευημερία σας σε καλό δρόμο παραμένει στην κορυφή της λίστας To Do αυτόν τον μήνα, καθώς η εποχή των Ιχθύων συνεχίζει να εστιάζει την προσοχή στη ζώνη ευεξίας σας. Έχει έρθει η ώρα να βάλετε πραγματικά τον εαυτό σας πρώτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι επιτέλους καιρός να αφήσουμε τις καλές στιγμές να κυλήσουν μετά από ένα απογοητευτικά αργό ξεκίνημα της χρονιάς. Η εποχή των Ιχθύων πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο της διασκέδασης, του φλερτ και της επιπολαιότητας, φέρνοντας προσκλήσεις και ευκαιρίες! Το αστέρι σας ανατέλλει σιγά-σιγά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πρόκειται να λάμψει πιο φωτεινά από ποτέ. Περικυκλώστε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας γνωρίζουν, σας βλέπουν και θέλουν να σας γιορτάσουν, γιατί η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε καλά όταν πρόκειται για σχέδια για το μέλλον αυτόν τον μήνα, Τοξότες. Ακριβώς επειδή η οικογένειά σας ήταν πάντα σε ένα δρόμο, δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνει έτσι για πάντα. Τα καλά νέα στη ζώνη της καριέρας σας γύρω από την πανσέληνο της 7ης Μαρτίου μπορεί να είναι ο καταλύτης που χρειάζεστε για να κάνετε ένα τολμηρό άλμα στο άγνωστο. Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν εκεί που του ανήκει και να ξέρετε ότι το έχετε αυτό – ακόμα κι αν σας φαίνεται απρόσιτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα έργα που σχετίζονται με το γράψιμο, την ομιλία και την ανταλλαγή ιστοριών φαίνονται αισιόδοξα για εσάς αυτόν τον μήνα, Αιγόκεροι. Δε χρειάζεται να σας λένε να σκέφτεστε μεγάλα (dream big) όταν πρόκειται για μελλοντικούς στόχους, αλλά τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε έξω από τα πλαίσια που έχετε βάλει εσείς φέτος και η επικοινωνία με αυτούς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο είναι το κλειδί για να το πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εύρεση της οικονομικής ελευθερίας είναι το κλειδί για εσάς αυτή τη στιγμή, Υδροχόοι, και είτε αυτό σημαίνει να εργάζεστε υπερωρίες ή να κάνετε δημιουργικές σκέψεις για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, υπάρχει μια αναβάθμιση ζωής στα χαρτιά ... σύντομα. Η εποχή των Ιχθύων επικεντρώνεται στη ζώνη του πλούτου σας προσκαλώντας σας να ζητήσετε περισσότερα και να μάθετε την αξία σας καθώς ο Μάρτιος κυλάει..

ΙΧΘΕΙΣ

Η ώρα της αδρανοποίησης τελείωσε και επίσημα! Τα λόγια σας είναι η δύναμή σας καθώς ξεκινά ο Μάρτιος, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τα προς όφελός σας, Ιχθύες. Και προετοιμαστείτε για δράση γύρω στις 7 Μαρτίου, όταν μια πανσέληνος στην ερωτική σας ζώνη και η λογική μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σας, σας προσκαλούν να επανεκτιμήσετε, να επανεκκινήσετε και να συνειδητοποιήσετε πού πηγαίνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 27 / position2: 869
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb