ENTERTAINMENT

Dua Lipa: Το σeξι διάφανο φόρεμα στο Μιλάνο που δεν άφησε πολλά στη φαντασία

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τόσο αποκαλυπτική εμφάνιση

Δημοσίευση ΦΕΒ 24, 2023
Dua Lipa: Το σeξι διάφανο φόρεμα στο Μιλάνο που δεν άφησε πολλά στη φαντασία
@instagram.com/dualipa/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Dua Lipa έχει αποδείξει πως γνωρίζει πώς να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της και αυτό έκανε και στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Η Βρετανίδα σταρ που έχει επίσης, καταγωγή από την Αλβανία εμφανίστηκε με ένα διάφανο, μαύρο φόρεμα, με ανάγλυφα λουλούδια, που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

Μέσα από το φόρεμά της επέλεξε κοφτά μαύρα εσώρουχα. Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των παπαράτσι έπεσαν πάνω της στην εβδομάδα μόδας.

Για όσους δεν είδαν την εμφάνισή της, η Dua Lipa μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με το συγκεκριμένο λουκ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, αναφέρθηκε στον Ιταλό σχεδιαστή και φίλο της, Γκιουλιάνο Κάλτσα, ο οποίος είναι και ιδρυτής του brand GCDS.

«Μια νύχτα στο Μιλάνο 🌹 Περήφανη για σένα @giulianocalza. Δάκρυα χαράς για σένα και την όμορφη επίδειξή σου», έγραψε.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα σταρ επιλέγει να κάνει μια αποκαλυπτική εμφάνιση. Την Πρωτοχρονιά, ανάρτησε ορισμένα στιγμιότυπα από το σύνολο που φόρεσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια των ακολούθων της ήταν αποθεωτικά.

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων έπεσαν, όπως ήταν φυσικό, στην πίσω όψη του φορέματος, η οποία άφηνε γυμνό ένα τμήμα των οπισθίων της. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η Ντούα Λίπα ποζάρει με το φόρεμά της σε αρκετά «τολμηρές» πόζες, αναδεικνύοντας το λευκό της εσώρουχο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «🏹🤍2023 ~ Ευτυχισμένο το νέο έτος ~ εύχομαι ειρήνη, αγάπη, υγεία και ευτυχία για αυτόν τον χρόνο που έρχεται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 299 / position2: 592
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb