CELEBS

Έγιναν ζευγάρι, χώρισαν για μερικά χρόνια και όταν τα ξαναβρήκαν έμειναν μαζί ως το τέλος

Μια ιστορία αγάπης με πολύ πόνο και πολλά πρωτοσέλιδα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Έγιναν ζευγάρι, χώρισαν για μερικά χρόνια και όταν τα ξαναβρήκαν έμειναν μαζί ως το τέλος
COLLAGE

Ενώ το ειδύλλιό τους ήταν γεμάτο με δράματα και τσακωμούς, ο έρωτάς τους άντεξε για δεκαετίες μέχρι το θάνατο της σταρ των «Charlie Angels». Υπήρχαν στιγμές που ήταν το τέλειο ζευγάρι. Και άλλες που δεν ήταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Farah Fawcett ήταν γνωστή για τη μία σεζόν της στο Charlie's Angels από το 1976 έως το 1977 και ο Ryan O'Neal ήταν ακόμα περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ το 1970 στο Love Story. Ενώ η αγάπη του ένα για τον άλλον ήταν ηλεκτρική, ήρθε επίσης με ένα σωρό σκάνδαλα που διαδραματίστηκαν στη δημόσια σφαίρα λόγω των ονομάτων τους.

Υπήρχαν στιγμές που ήταν το τέλειο ζευγάρι. «Η Farrah και εγώ δεν έχουμε σχέδια να παντρευτούμε - ούτε έχουμε σχέδια να χωρίσουμε», έλεγε ο O'Neal. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν επίσης ειλικρινείς και αληθινοί. «Ναι. Μαλώνουμε συχνά», είπε εκείνη στον Sun-Sentinel. Απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Redmond O'Neal, που γεννήθηκε το 1985. 

Στη συνέχεια, όμως, υπήρξε η κατάχρηση ναρκωτικών - και εκείνο το περιβόητο περιστατικό απιστίας το 1997 του O'Neal. Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο. Ή έτσι φαινόταν. Μετά από δύο δεκαετίες μαζί, χώρισαν το 1998. Αλλά o O'Neal πιστεύει ότι μπορεί να ήταν άλλα πράγματα πίσω από το χωρισμό τους γιατί τον βόλευε.

«Πιστεύω ότι η Farrah περνούσε από κάποια αλλαγή ζωής», είπε σε μια συνέντευξη. 

Επανενώθηκαν όταν ο O'Neal διαγνώστηκε με καρκίνο

Το διάλειμμα μπορεί να ήταν αυτό που χρειάζονταν και οι δυο, αφού έκανε τον καθένα από αυτούς να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικός ήταν ο άλλος στη ζωή του. Και όταν ο O'Neal διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2001, ενώθηκαν ξανά.

Άλλωστε, συνειδητοποίησαν την αλήθεια: «Αποχωριστήκαμε, αλλά ποτέ δεν ξεκολλήσαμε», είπε. Η Fawcett ανέλαβε το ρόλο του φροντιστή και ο O'Neal θεραπεύτηκε. Όπως θα το είχε η μοίρα, τα πράγματα άλλαξαν: η Fawcett διαγνώστηκε με καρκίνο το 2006 - και ο O'Neal αφιερώθηκε στη φροντίδα της.

«Δεν θέλω να γνωρίσω αυτόν τον κόσμο χωρίς αυτήν», είπε. «Ο καρκίνος είναι ένας ύπουλος εχθρός».

Η Fawcett και ο O'Neal επρόκειτο να παντρευτούν την ημέρα που πέθανε

Ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που χρειαζόταν κανένας από τους δύο. 

Αλλά εκείνες τις τελευταίες δύσκολες μέρες, ο O'Neal της έκανε πρόταση γάμου. Η Fawcett δέχτηκε ξανά. Όμως δεν πρόλαβαν.

Κοιτάζοντας πίσω, του είναι δύσκολο να μην έχει μετανιώσει για αυτό που θα μπορούσε να ήταν. «Θα ήμουν πολύ πιο ευγενικός, πιο συγκαταβατικός, πιο ώριμος», είπε στο People, λέγοντας ότι θα ήθελε να μπορούσε να το κάνει. Αλλά τελικά, είπε, «Δεν υπήρξε μέρα που να μην την αγάπησα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 363 / position2: 670
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb