ENTERTAINMENT

Όταν παραδέχτηκε πως είναι λεσβία, έκοψαν το σήριαλ που ήταν πρωταγωνίστρια

Πώς το coming out της Elen DeGeneres έφερε την ανατροπή στη συντηρητική τηλεόραση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 24, 2023
Όταν παραδέχτηκε πως είναι λεσβία, έκοψαν το σήριαλ που ήταν πρωταγωνίστρια

Η DeGeneres ήταν η πρωταγωνίστρια του δικού της sitcom, με το όνομά της, «Ellen», για πέντε σεζόν. Η κωμική σειρά θα μπορούσε να είχε γίνει μια άλλη ξεχασμένη σειρά της δεκαετίας του '90, αν δεν υπήρχε ένα επεισόδιο που ονομάζεται "The Puppy Episode", το οποίο προβλήθηκε το 1997.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό, ο χαρακτήρας της DeGeneres εκανε coming out. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος σε μια μεγάλη κωμική σειρά το έκανε αυτό.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν, η DeGeneres βγήκε και στην πραγματική ζωή στο εξώφυλλο του TIME, με τον διάσημο πλέον τίτλο, "Ναι, είμαι γκέι".

Και οι δύο αποκαλύψεις έκαναν την σειρά να χάσει χορηγίες, το δίκτυο επέλεξε να μεταδώσει επεισόδια με μια συμβουλευτική ειδοποίηση γονέων στην κορυφή και τελικά, στους θεατές δεν άρεσε ο νέος σοβαρός τόνος της εκπομπής. Μόλις μια σεζόν μετά την κυκλοφορία της ίδιας και του χαρακτήρα της, το «Ellen» ακυρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η DeGeneres ευτυχώς όμως βρήκε τον δρόμο της και βοήθησε αρκετά στην ανατροπή μιας συντηρητικής κοινωνίας ή έστω, έστρωσε το δρόμο για τους επόμενους να ανοιχτούν. Κι αυτό πρέπει να της το δώσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 129 / position2: 591
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb