ENTERTAINMENT

Tα ζευγάρια που διαφήμισαν πολύ τη σχέση τους αλλά... χώρισαν μόλις

Είτε τα είχαν ένα μήνα είτε χρόνια, κατέληξαν στο ίδιο σημείο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα ζευγάρια που διαφήμισαν πολύ τη σχέση τους αλλά... χώρισαν μόλις

Ενώ υπήρξαν πολλοί celebs που ξεκινούν νέες σχέσεις, αρραβωνιάστηκαν και ακόμη και παντρεύτηκαν φέτος, υπάρχουν και εκείνοι που χώρισαν. Οι φασεις ζωής αλλάζουν, γεγονός που μπορεί να κάνει όλο και πιο δύσκολη το ταξίδι μας στην αγάπη και στις σχέσεις το 2023 – ακόμη και αν πρόκειται για διασημότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μegan Fox και Machine Gun Kelly

Τα πήγαινέλα δεν βοηθούν κανέναν ακόμη κι αν είσαι η Megan Fox και o Machine Gun Kelly. Όπως αναφέρει το Page Six, η Fox πυροδότησε φήμες χωρισμού αφού έβαλε λεζάντα σε μια φωτογραφία στο Instagram με έναν κρυπτικό στίχο από το «Pray You Catch Me» της Beyoncé. «Μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα», έγραψε η Fox. «Είναι όλη σου η ανάσα». Μετά την ανάρτηση, η Fox διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πιο πρόσφατα, μια πηγή είπε στο PEOPLE, ότι μετά από έναν επικό καυγά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Super Bowl, η Fox «έβγαλε το δαχτυλίδι της» παρόλο που «δεν έχουν επίσημα ακυρώσει τον αρραβώνα».

Kylie Jenner και Travis Scott

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott φέρεται να έχουν χωρίσει για τα καλά. Η σχέση τους είναι φιλική σύμφωνα με το PEOPLE, που μίλησε με μια πηγή που λέει ότι η Jenner «δεν είναι με τον Travis αυτή τη στιγμή». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Kylie είναι πολύ επικεντρωμένη στα παιδιά της και στην επιχείρησή της», είπε η πηγή. «Ο Travis είναι το αντίθετο. Του αρέσει να κάνει πάρτι. Έχουν σίγουρα διαφορετικές προτεραιότητες. Πάντα ήταν έτσι. Και δεν έχουν καν ζήσει ποτέ μαζί. Είχαν πάντα χωριστά σπίτια».

Emily Ratajkowski και Pete Davidson

Η Emily Ratajkowski μίλησε πρόσφατα για τα προβλήματά της με το άλλο φύλο. Το ειδύλλιό τους φημολογούνταν ότι ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά όπως σημειώνει το Us Weekly, η Ratajkowski μίλησε ανοιχτά σε ένα επεισόδιο του δικού της podcast, High Low, όπου περιέγραψε λεπτομερώς τα δεινά της με τα ραντεβού της, λέγοντας ότι προσελκύει «τους χειρότερους άντρες », υπονοώντας για άλλη μια φορά τον χωρισμό τους. «Και είναι τόσο τρελό και άδικο, γιατί νιώθω ότι πολλοί άντρες που πιστεύουν πραγματικά ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα στην πραγματικότητα δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν και… τι σημαίνει για τη δική τους ταυτότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 450 / position2: 1069
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb