ENTERTAINMENT

Η έξαλλη τηλεοπτική εμφάνιση του Sam Smith που τον έβαλε σε μπελάδες

Το ίδιο και η Kim Petras
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η έξαλλη τηλεοπτική εμφάνιση του Sam Smith που τον έβαλε σε μπελάδες

Ο 30χρονος τραγουδιστής του «Stay With Me» ανέβηκε στη σκηνή για μια διαβολική ζωντανή ερμηνεία του σινγκλ τους με την συμπατριώτισσά του Kim Petras. Μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Smith Gloria, αντιμετώπισαν αντιδράσεις λόγω του σeξουαλικού περιεχομένου στο μουσικό βίντεο για το "I'm Not Here to Make Friends", το ντύσιμό τους στα Brit Awards το Σάββατο (11 Φεβρουαρίου) και του φυσικά, τα Grammy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Smith φορούσε κόκκινα ρούχα εμπνευσμένα από τον διάβολο μαζί με έναν θίασο χορευτών με κέρατα που ήταν όλοι περικυκλωμένοι από μια φωτιά σε όλη τη σκηνή, ενώ η Kim Petras βρισκόταν μέσα σε ένα κλουβί.

Η παράσταση χαρακτηρίστηκε «σατανική» από τους θεατές, οι οποίοι επέκριναν το περιεχόμενό της ως φόρο τιμής στον Σατανά.

Τώρα, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) έχει καταγράψει τουλάχιστον 18 καταγγελίες σχετικά με την απόδοση, σύμφωνα με αναφορές που έλαβε το TMZ. Σε μια καταγγελία, ένας θεατής απείλησε να ακυρώσει την τηλεοπτική του υπηρεσία λόγω της εμφάνισης. Και ένας άλλος αποκάλεσε την παράσταση «αντιχριστιανική» και είχε τη δυνατότητα να «αυξήσει τη βία κατά των Χριστιανών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεόραση και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το CBS το επέτρεψε», ενώ κάποιος άλλος το ονόμασε «Σατανική Λειτουργία» και τόνισε τον πιθανό αντίκτυπο στους νεότερους θεατές.

Σύμφωνα με την FCC, είναι «παραβίαση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας η προβολή άσεμνων προγραμμάτων ανά πάσα στιγμή» και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν «φυλάκιση για όχι περισσότερο από 2 χρόνια ή με πρόστιμο σύμφωνα με αυτόν τον τίτλο ή και τα δύο».

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια παράσταση στα Grammy προκάλεσε οργή. Το 2021, η Cardi B και η Megan Thee Stallion ζωντανή έκδοση του «WAP» συγκέντρωσε πάνω από 1.000 παράπονα αφού χαρακτηρίστηκε «πορνογραφικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 206 / position2: 714
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb