MAKEUP

Δες αυτό το μακιγιάζ της Rihanna που είναι το απόλυτο trend του 2023

Η Rihanna είναι για ακόμα μια φορά μπροστά στα trends
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες αυτό το μακιγιάζ της Rihanna που είναι το απόλυτο trend του 2023
@babyfentyoff

Διανύουμε ξεκάθαρα την εβδομάδα της Rihanna και δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε. Ξεκίνησε με την εμφάνιση στο Super Bowl Halftime Show 2023 και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο δέυτερο παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίστηκε με την ανάρτησή της που “τάραξε” τα social media. Αναφερόμαστε στην φωτογράφιση της βρετανικής Vogue, με το εξώφυλλο που θα την κάνει sold out. Βλέπουμε την Riri να ποζάρει με τον  A$AP Rocky και το μωρό τους. Μάλιστα, σχολιάζει: «Το τέλειο μωρό μου». Εμείς, φυσικά, προσέξαμε το look της.

Το μακιγιάζ της Rihanna είναι το απόλυτο trend του 2023

Πέρα από τα wild μαλλιά της, κάναμε focus στο μακιγιάζ. Η beauty guru της επιτυχημένης Fenty Beauty, δε θα μπορούσε παρά να κλέψει την παράσταση για ακόμα μια φορά. Είναι πάντα μπροστά από τα trends. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Βλέπουμε ότι το μακιγιάζ είναι σε nude και γήινους τόνους, ενώ τα μάτια της είναι έντονα. Μάλιστα, η πιο hot τάση φέτος, είναι το under eye liner. Τα μολύβια και τα liners μπαίνουν στο κάτω βλέφαρο και τονίζουν τα μάτια με διαφορετικό τρόπο. Ήδη, πολλοί makeup artists και σχεδιαστές το έχουν συμπεριλάβει στις πασαρέλες τους. Από δω και πέρα θα το βλέπεις παντού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb