CELEB STYLE

Διάσημες σαν εμάς: Φόρεσαν το ίδιο outfit πάνω από μία φορά

Το φόρεσαν όμως με εντελώς διαφορετικό τρόπο!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Διάσημες σαν εμάς: Φόρεσαν το ίδιο outfit πάνω από μία φορά

Ως γνωστόν, οι διάσημες δεν έχουν ποτέ το δίλημμα του τι να φορέσουν. Πολλοί στυλίστες τους δίνουν καθημερινά νέες ιδέες, ενώ οι γκαρνταρόμπες τους αριθμούν χιλιάδες κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τις διασημότητες που αρνούνται να επαναλάβουν το ίδιο outfit, μας αρέσει να εμπνεόμαστε από τους λίγους ... καινοτόμους που απολαμβάνουν να ανακυκλώνουν παλιά κομμάτια και να μας δείχνουν πώς να τα φορέσουμε με νέους τρόπους.

Η Kate Middleton με ταγέρ Luisa Spagnoli

Η Kate εμφανίστηκε για πρώτη φορά με αυτό το κόκκινο ταγέρ το 2011. Κρατώντας τον κρύο καιρό υπό έλεγχο, η κομψή πριγκίπισσα κράτησε τις μπότες, το καλσόν, τη ζώνη, τα γάντια, το ζιβάγκο και ακόμη και το clutch της σε total black, αφήνοντας το ταγέρ να κλέψει τις εντυπώσεις. Με το ίδιο outfit, την είδαμε ξανά το 2014 να φοράει δύο φορές το ίδιο ταγέρ, χωρίς μαύρο καλσόν, αλλά με μαύρες γόβες.

Η Meghan Markle κάνει double-duty με ένα κλασικό navy blazer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Meghan Markle φόρεσε navy μπλε blazer και ασορτί προσαρμοσμένο παντελόνι, σε συνδυασμό με κλασικές μαύρες μπλούζες και ένα λευκό πουκάμισο. Τι μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το look; Πώς η Meg διατηρεί το σύνολό της σικ με μια κλασική γκρι ομπρέλα – την οποία κρατά η ίδια! Γιατί ποιος λέει ότι χρειάζεσαι κάποιον να το κάνει για σένα μόνο και μόνο επειδή είσαι της βασιλικής οικογένειας; Το ίδιο σικ σακάκι, φόρεσε ξανά η Meghan με τελείως άλλο τρόπο: με ένα φλοράλ πράσινο φόρεμα και μία κομψή μαύρη τσάντα με λεπτή, χρυσή αλυσίδα.

Η Hailey Baldwin παραμένει casual με μια φόρμα Yeezy

Η Hailey Baldwin βγήκε στο Παρίσι το 2017, φορώντας αυτό το hoodie και παντελόνι Yeezy δύο φορές κατά τη διάρκεια της παραμονής της. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν super-casual, καθώς το μοντέλο ανέβασε το παντελόνι και το συνδύασε με μαύρες γούνινες παντόφλες και ένα χαριτωμένο μαύρο σκουφί, προσθέτοντας ένα μικρό διακριτικό glam με μερικά υπερμεγέθη χρυσά σκουλαρίκια κρίκους και μία μαύρη oversized bag. Τη 2η φορά, επέλεξε να "ανεβάσει" τη φόρμα με διάφανα ψηλοτάκουνα πέδιλα, κρίκους και επιμελώς ατημέλητο hair bun.

Το outfit πτήσεων της Jessica Alba

Η Jessica Alba κάνει μια βόλτα στο LAX φορώντας το λευκό παντελόνι της, σε συνδυασμό με λευκό λινό μπλουζάκι, μπλε τζιν μπουφάν, λευκά αθλητικά παπούτσια και καπέλο με στρογγυλό γείσο. Τη 2η φορά, φρεσκάροντας το ίδιο λευκό παντελόνι, η Alba ανταλλάσσει το casual t-shirt, το σακάκι και τα αθλητικά της παπούτσια με μια λευκή μπλούζα, μακρύ παστέλ ροζ σακάκι, λευκά φλατ παπούτσια και μια ροζ τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 489 / position2: 1280
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb