Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας

Σάλος με τον Sam Smith στα Grammy: Χορεύτριες με προκλητικές στολές, κελιά, κέρατα και φωτιές

«Σκηνικό βγαλμένο κατευθείαν από την κόλαση»

Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2023
Σάλος με τον Sam Smith στα Grammy: Χορεύτριες με προκλητικές στολές, κελιά, κέρατα και φωτιές

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν πως όλο και περισσότεροι σταρ εκφράζουν τη λατρεία τους στον Σατανά μέσω των σόου τους. Ο τραγουδιστής ανέβηκε on stage με την Kim Petras και έδωσαν μια... «σατανική» ερμηνεία του νέο τους single, με τίτλο «Unholy».

Η εμφάνισή του όμως, καθώς και το σόου του δεν φάνηκε να άρεσε στο κοινό, καθώς παρέπεμπε στον διάβολο. Ο καλλιτέχνης φορούσε μια κατακόκκινη στολή, καπέλο στολισμένο με κέρατα, τακούνια, ενώ και το σκηνικό ήταν βγαλμένο από... την Κόλαση. 

Χορεύτριες με προκλητικές στολές, κελιά, κέρατα και φωτιές ήταν τα βασικά στοιχεία του σόου του, με τους χρήστες του Twitter να δηλώνουν απογοητευμένοι με όσα είδαν.

«Ξέρω ότι όλοι εμείς χρησιμοποιούμε πολύ συχνά την έκφραση "σατανικός" για να ορίσουμε κάτι, αλλά πιστεύω ότι αυτή η παράσταση του Σαμ Σμιθ κυριολεκτικά αποτελεί φόρο τιμής στον Σατανά», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να συμπληρώνει: «Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ θρησκευόμενος για να σε ενοχλεί αυτή η λατρεία του στον διάβολο. Το σκηνικό είναι βγαλμένο κατευθείαν από την Κόλαση».

Τα σχόλια του κοινού ως επί το πλείστον, έδειξαν πως κανείς τους δεν εντυπωσιάστηκε θετικά από την εμφάνιση του καλλιτέχνη, ενώ υπήρξε μεγάλο ποσοστό των θαυμαστών του που τόνισαν πως το τελευταίο διάστημα, είναι όλο και περισσότεροι οι σταρ που δείχνουν ανοιχτά τη λατρεία τους στον διάβολο μέσα από τα σόου του

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb