ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Δεύτερες σκέψεις, άγχος και πιεστικές καταστάσεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ζώδια Εβδομάδας: Δεύτερες σκέψεις, άγχος και πιεστικές καταστάσεις
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε το πείσμα σας να σας κρατήσει πίσω. Δεν πρέπει να παραβλέψετε τα δικά σας λάθη γιατί αυτόματα υποθέτετε ότι έχετε δίκιο. Κάντε ένα διάλειμμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλύσετε τι θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά στο μέλλον για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τους φόβους σας να σας κρατήσουν πίσω. Θυμηθείτε, η γενναιότητα δεν είναι να μπορείς να νικάς τις προκλήσεις χωρίς ανησυχία. Έχει να κάνει με το να αισθάνεσαι αυτή την ανησυχία, το άγχος και την αβεβαιότητα και να το αντιμετωπίζεις όπως και νά 'χει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τους περισπασμούς να σας κρατήσουν πίσω. Αν και θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, θα πρέπει να αφήσετε χώρο και για δουλειά. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να εγκαταλείψει τα όνειρά σας επειδή είναι πολύ δύσκολο να τα πετύχετε. Η προσπάθεια θα δείξει ότι αξίζει τον κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τη γλυκύτητά σας να σας κρατήσει πίσω. Παρόλο που είναι σημαντικό να είστε ευγενικοί, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας παρασύρουν. Θα πρέπει ακόμα να θέσετε όρια. Θα πρέπει ακόμα να πείτε τη γνώμη σας. Θα πρέπει ακόμα να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τις συγκρίσεις να σας κρατήσουν πίσω. Παρόλο που άλλα άτομα στην ηλικία σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από εσάς στα χαρτιά, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν μεγαλύτερη αξία από εσάς. Και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πολύ αργά για εσάς. Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας να σας κρατήσει πίσω. Μην μένετε πολύ πιστά στη ρουτίνα σας γιατί μπορεί να χάσετε εκπληκτικές ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τις ευθύνες σας - αλλά είναι σημαντικό να παραμείνετε ευέλικτοι επίσης. Κρατήστε την καρδιά και το μυαλό σας ανοιχτά!

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε το παρελθόν σας να σας κρατήσει πίσω. Μην αφήνετε τα άσχημα πράγματα που συνέβησαν χθες να καταστρέψουν το αύριο σας. Ακόμα κι αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, δεν μπορείτε να περιμένετε να επαναληφθεί η ιστορία. Μεγαλώσατε και έχετε περισσότερη σοφία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τις αμφιβολίες σας να σας κρατήσουν πίσω. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα πετύχετε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσετε. Οι κίνδυνοι είναι μέρος της ζωής. Και η αποτυχία δεν είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Τουλάχιστον αν αποτύχετε, αυτό σημαίνει ότι προσπαθήσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τους εχθρούς να σας κρατήσουν πίσω. Αν και η υποστήριξη είναι σημαντική, δεν έχει σημασία αν κάποιος άλλος πιστεύει σε εσάς. Σημασία έχει αν πιστεύετε εσείς στον εαυτό σας. Προσπαθήστε λοιπόν να εντυπωσιάσετε το άτομο στον καθρέφτη και ξεχάστε τα υπόλοιπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε το πρόγραμμά σας να σας κρατήσει πίσω. Εάν κάτι (ή κάποιος) έχει αρκετή σημασία για εσάς, τότε μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για αυτό. Μπορείτε να αναδιατάξετε το πρόγραμμά σας για να χωρέσετε τα πιο σημαντικά κομμάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε την υπερβολική σκέψη σας να σας κρατήσει πίσω. Δε θα υπάρξει ποτέ η τέλεια στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Απλά πρέπει να την κάνετε. Προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε και μετά εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας. Πιστέψτε ότι το έχετε υπό έλεγχο!

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε τους ανθρώπους σας να σας κρατήσουν πίσω. Μην αφήνετε τους άλλους να παίρνουν τις αποφάσεις σας για εσάς. Μην τους αφήσετε να σας παρασύρουν οι ενοχές ή να σας πιέσουν σε μια απόφαση που δεν θα σας έκανε ευτυχισμένους. Αυτή είναι η ζωή σας. Μπορείτε να επιλέξετε τι θα κάνετε με αυτήν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb