CELEBS

Χαμός με την καταγγελία πρώην παίκτριας του Survivor «Όλοι ξέραμε τι γινόταν, η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια»

«Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι...»

Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2023
Χαμός με την καταγγελία πρώην παίκτριας του Survivor «Όλοι ξέραμε τι γινόταν, η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης 1/2 η Μαίη Εμμανουηλίδου. Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality και εξέφρασε το παράπονό της για τις παρατυπίες της παραγωγής στον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια μίλησε και για την σχέση μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου, όπου πριν μερικές μέρες είχε αναφέρει τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην έφαγαν ποινή αλλά η πραγματική ποινή έρχεται στην έξω ζωή. Θα γυρίσουν και θα δουν πράγματα που έχουν σχολιαστεί για αυτούς πολύ σκληρά και αυτό θα είναι το τίμημα».

Απασφάλισε η Μαίη Εμμανουλίδου για την παραγωγή του Survivor

«Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι γινόταν στο περσινό, άσχετα που μόνο δύο άτομα ακούστηκαν, ο Άρης και ο Γιώργος. Και είναι άδικο αυτό. Η παραγωγή αυτή τη φορά δεν θέλει να καλύψει κανέναν. Το είδαμε με το ειδύλλιο της Καρολίνας» αναφέρει η Μαίη, σημειώνοντας πως η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια σε διάφορα περιστατικά (δείτε εδώ ποιες είναι οι πρώην παίκτριες μπαίνουν στην Κόκκινη ομάδα μετά την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Νίκος Μπάρτζης τα λέει έξω απ’ τα δόντια, είναι σαν τον Σπύρο Μαρτίκα. Όλο αυτό το παρεάκι σίγουρα συζητάνε πράγματα από πίσω, γι’ αυτό είναι λογικό να μας πιάνουν κάποιες φορές στα εξ απίνης στα Συμβούλια και να λένε διάφορα».

Τέλος, όσον αφορά το ειδύλλιο μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου, η Μαίη παραδέχεται ότι έχει μιλήσει με τον Μπο, πως ο ίδιος κράτησε έντιμη στάση απέναντί της και πως η κάθε πλευρά θα προσπαθήσει να στηρίξει τη θέση της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 320 / position2: 840
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb