ΜΑΛΛΙΑ

5 celebrities σου δίνουν ιδέες για το κούρεμα που θα κάνεις φέτος 

Δοκίμασε να κάνεις την αλλαγή
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 celebrities σου δίνουν ιδέες για το κούρεμα που θα κάνεις φέτος 
@lilycollins/ @haileybieber

Ήρθε η ώρα για αλλαγές στη ζωή μας, μικρές ή μεγάλες. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και άλλα πολλά τέτοια. Γιατί να μην ξεκινήσουμε από τα μαλλιά μας; Οι celebrities κάνουν την αρχή, απ’ ότι φαίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε περίπτωση που δεν είσαι σε αυτό το mood, κράτα σημειώσεις και αποθήκευσε τα κουρέματα για αργότερα. Αλλά, αν ψάχνεις κάτι για να κάνεις εντύπωση, ξεκίνα από τα μαλλιά. Το κούρεμα μπορεί να σου δώσει στυλ και να αλλάξει όλη σου την εμφάνιση. Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα. Οι celebrities το ξέρουν καλά αυτό, αφού κάθε αλλαγή στα μαλλιά τους γίνεται viral. Τι θα δοκιμάσεις φέτος;

5 celebrities σου δίνουν ιδέες για το κούρεμα που θα κάνεις φέτος:

Hailey Bieber

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber (@haileybiberbaldwin)

Γνωρίζεις, πλέον, ότι όπου beauty και χαρά, η Hailey Bieber πρώτη. Έκοψε τα μακριά μαλλιά της καρέ και όλες έχουν πάθει ταραχή. Κι όμως, της πάει πολύ. Μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το long ή short bob και να δεις ότι θα αλλάξει η διάθεσή σου. 

Lily Collins

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Η Lily Collins επηρεάστηκε τόσο από τις γαλλίδες στα γυρίσματα του Emily In Paris, που έκοψε αφέλειες. Ο πιο απλός τρόπος να αλλάξεις τα μαλλιά σου, χωρίς να κόψεις μήκος. Δοκίμασε να βρεις αυτές που ταιριάζουν με το στυλ σου και go for it. 

Jenna Ortega

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

Αυτή είναι ακόμα μια απόδειξη ότι το bob είναι μεγάλο trend. Η Jenna Ortega εμφανίστηκε με ένα bobcut με όγκο και curtain bangs. Μπορεί να θέλει συντήρηση σαν κούρεμα, αλλά είναι σίγουρα πολύ stylish. 

Sabrina Carpenter

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

H Sabrina Carpenter, μας δίνει μια εκδοχή διαφορετική στα μακριά μαλλιά. Το 90s κούρεμά της σε συνδυασμό με το χρώμα μαλλιών, μας θυμίζει ξεκάθαρα την Pamela Anderson στο Baywatch. Αν έχεις μονοκόμματο κούρεμα, δοκίμασε να κάνεις φιλάρισμα και να κόψεις φράντζα, ή curtain bangs. 

Kaia Gerber

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Η Kaia Gerber, μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές κι αυτή με τα κουρέματά της. Αν και δεν κάνει δραματικές αλλαγές, είναι πάντα μέσα στις τάσεις. Φέτος, το μέτριο μήκος στα μαλλιά, είναι και πάλι hot. Είναι εύκολο να το κάνεις και να το διατηρήσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb