ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Φεβρουάριος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα
AstroGirl
Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2023
Ζώδια του Μήνα: Φεβρουάριος
Φωτογραφία από Alesia Talkachova

Happy Valentine's day ή μια από τα ίδια; Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον σε όλους τους τομείς; Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα για να ξέρεις τι σε περιμένει - Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, όλα πέφτουν στο τραπέζι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένας μήνας που θέλει την προσοχή σας και την αμέριστη συγκέντρωση για να τα καταφέρετε... Και μετά έρχεται ο έρωτας! Τα πάρτι φέρνουν νέους ανθρώπους στη ζωή σας, οι νέοι άνθρωποι φέρνουν νέες επαφές, νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή! Οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τα αισθήματα σας, πριν να τολμήσετε να πείτε μεγάλες κουβέντες, και φυσικά πριν αποφασίσετε να πετάξετε τη βόμβα και να κάνετε σοβαρές και δεσμευτικές σας προτάσεις. Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θέμα δεν είναι τι θα σας φέρει ο Άγιος Βαλεντίνος αλλά τι θέλετε εσείς από εκείνον. Το μόνο που θέλετε είναι η ησυχία σας. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις με ησυχία και ηρεμία. Εργασιακά, είστε σε μια μικρή νιρβάνα αλλά όταν μπει η άνοιξη που είναι και η σεζόν σας θα νιώσετε πιο δημιουργικοί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν ή τις άλυτες καταστάσεις που σας πήγαιναν πίσω. Πετάξτε ό,τι σας είναι άχρηστο! Τα εργασιακά σας τα έχετε under control, τα χρήματά σας παραμένουν στις τσέπες σας.  Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά αυτού που ποθείτε, έστω κι αν μετά... σας περάσει!

ΛΕΩΝ

Από τη πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν από την μεριά του άλλο σας μισού. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη...Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με λογικη και ευαισθησία, η προσαρμοστικότητά σας θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε. Εστιάστε σε αυτά που λαχταράτε – και θα τα λάβετε! Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει ερωτική και γεμάτη ενέργεια!  Τι θα σκεφτόσασταν αν λέγαμε πως μέσα σε όλα σκάει και σύντροφος - είτε νέος είτε παλαιότερος για επανένωση; 

ΖΥΓΟΣ

Μια έχετε αποφασίσει για κάποια πράγματα, μια τα παρατάτε όλα με την πρώτη ευκαιρία και με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τον εαυτό σας. Να προσέχετε περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, πριν κάποιος να πληγωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει κάτι πολύ θετικό με σάς - θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να ελιχθείτε στις καταστάσεις και θα τα πηγαίνετε καλά σχεδόν με οποιονδήποτε... Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα γίνει φασαρία από το πουθενά και πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία σε μια παρέα ή στη δουλεια!  Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή σας θα είναι ραγδαίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, επειδή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ακριβώς τι πάει λάθος στη ζωή σας! Είστε στα καλύτερά σας. Εκμεταλλευτείτε το! Αν ψάχνετε ταίρι τα πράγματα θα βελτιωθούν με νέες γνωριμίες! Τα οικονομικά σας σίγουρα θα πάρουν τα πάνω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η ανάγκη σας για συντροφικότητα βέβαια, σας κάνει μερικές φορές να νομίζετε πως ο άνθρακας είναι θησαυρός, και μετά σας φεύγει ο ενθουσιασμός και αφήνετε τους άλλους σέκους να σας κοιτάνε με απορία γιατί ενώ χτες μιλούσατε για την αιώνια αγάπη, σήμερα μαζεύετε τα ρούχα σας σε μια βαλίτσα για να φύγετε.  Επικοινωνίες ξαφνικές πλησιάζουν, από μια παλιότερη σας γνωριμία που θέλει να σας μιλήσει λίγο…πιο ανοιχτά! 

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Που ξέρετε…πιθανόν ο Άγιος Βαλεντίνος, να σας βρει μαζί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 27 / position2: 751
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb