ENTERTAINMENT

Η νέα σύντροφός του Πικέ υποφέρει: Τη σταματάνε στο δρόμο και της τραγουδούν το τραγούδι της Shakira

«Ήταν στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ ημέρες, κάνοντας τηλεργασία. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή»

Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2023
Η νέα σύντροφός του Πικέ υποφέρει: Τη σταματάνε στο δρόμο και της τραγουδούν το τραγούδι της Shakira

Η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ «υποφέρει» από τότε που κυκλοφόρησε το τραγούδι της Shakira, καθώς το να είναι «η άλλη γυναίκα» φαίνεται πως έχει μεγάλο τίμημα. Η 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, Κλάρα Τσία Μάρτι φέρεται να κάνει τηλεργασία από το σπίτι των γονιών της στην Ισπανία προκειμένου να γλιτώσει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Την σταματούν στο δρόμο, της τραγουδούν το τραγούδι, όλοι την αναγνωρίζουν αλλά είναι αρκετά ντροπαλή κοπέλα», σχολίασε η Ισπανίδα δημοσιογράφος Λορένα Βάσκεζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clara Chia Marti🔹 (@clara_chia_ofic)

Ο δημοσιογράφος Σαούλ Ορτίζ, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την 23χρονη, υποστήριξε ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με μπαράζ μίσους λόγω του τραγουδιού «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» της Shakira, της πρώην του Ζεράρ Πικέ.

«Ήταν στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ ημέρες, κάνοντας τηλεργασία. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι ένα κορίτσι 23 ετών και σε κουβεντιάζει η Ισπανία και όλος ο πλανήτης», σημείωσε.

«Είχε συνέπειες πάνω της και χρειαζόταν να κάνει ένα βήμα μακριά», πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quién (@quiencom)

Υπονοούμενα στο τραγούδι και για την Κλάρα Τσία Μάρτι

Η Shakira με τον Ζεράρ Πικέ έχουν εμπλακεί σε μια πικρή διαμάχη από τότε που χώρισαν μετά από μια σχέση που μετρούσε 12 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τραγούδι, η Shakira επιτίθεται εμμέσως πλην σαφώς στον Πικέ και την Κλάρα Τσία, με έναν στίχο να λέει: «Συγγνώμη μωρό μου, έπρεπε να σε είχα πετάξει έξω πριν από καιρό... Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου».

Σε έναν άλλο στίχο, «φωτογραφίζει» την Κλάρα Τσία, τραγουδώντας: «Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo/ Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio» και ο Πικέ απάντησε στο τραγούδι με το να εμφανιστεί στη δουλειά με ένα Renault Twingo αξίας 8.000 λιρών.

Η Shakira βέβαια συνέχισε τον πόλεμο στον φερόμενο ως άπιστο πρώην της και απαγόρευσε ακόμη και στους δύο γιους της, τον Σάσα, 7 ετών, και τον Μίλαν, 10 ετών, να αποκαλούν τη μαμά του Πικέ «γιαγιά», και σύμφωνα με τη Marca, η πεθερά είναι «συντετριμμένη από τον πόλεμο που εξαπέλυσε η Shakira».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Η «απάντηση» της Shakira στη φωτογραφία του Ζεράρ Πικέ

Ο Πικέ, από την πλευρά του, δεν πτοήθηκε από το τραγούδι και αποφάσισε να κάνει Instagram official την σχέση του με την Κλάρα Τσία, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την νέα σύντροφό του, που έγινε αμέσως viral και μετρά πάνω από 3,7 εκατομμύρια likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique)

Λίγα 24ωρα αργότερα, ήρθε και η απάντηση της Shakira, ή τουλάχιστον αυτό που εξέλαβαν ως απάντηση οι φανς της. Η 45χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο να χορεύει τους στίχους του νέου της τραγουδιού, γράφοντας στη λεζάντα: «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες χορεύουν merengue».

Την ίδια στιγμή, με τον στίχο του τραγουδιού «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίω εγώ αν σου ασκούν κριτική», η Shakira φαίνεται να «καρφώνει» έμμεσα τον Πικέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Το τραγούδι της Shakira εκτοξεύτηκε στην κορυφή του Top 50 Global chart του Spotify μέσα σε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του κι έγινε το λατινικό τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα στην ιστορία των charts της πλατφόρμας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 2307 / position2: 4744
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb