CELEBS

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: Δεν θα μιλήσω, ο Δημήτρης είναι φίλος μου

«Δε νομιμοποιούμαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Το κρατάω για μένα και ο νοών νοείτο»

Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2023
Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: Δεν θα μιλήσω, ο Δημήτρης είναι φίλος μου

Τις τελευταίες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη για το μωρό της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τις πρώτες μέρες μαζί του στο σπίτι σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.«Η Ιωάννα είναι influencer, είναι η δουλειά της αυτή. Είναι Instagramer, έχει αυτή την τακτική επικοινωνία με τον κόσμο» ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν φάνηκε να… πείθεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Δημήτρης, επειδή είναι φίλος μου και τον εκτιμώ και τον αγαπώ, μου επιβάλλεται μέσα μου να μη μιλήσω. Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου, θα έλεγα πράγματα… δε νομιμοποιούμαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Το κρατάω για μένα και ο νοών νοείτο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτή είναι η δουλειά της, Influencer-Instagramer. Επειδή εμείς μπορεί να μην την κατανοούμε…» απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του απαντά: «Σιγά που δεν την κατανοούμε. Σιγά το μεγάλο θεώρημα, που δεν την κατανοούμε. Ο Κύκλος του Όιλερ».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, προκειμένου να αλλάξουν κλίμα, θύμισαν στον Ανδρέα Μικρούτσικο τα πλάνα που ανέβασε η σύντροφός του στο Instagram το περασμένο καλοκαίρι από τις διακοπές τους με σκάφος στα ελληνικά νησιά, αποκαλώντας τον κι αυτόν Instagramer!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 272 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb