CELEBS

Φουρέιρα: «Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση»

Μίλησε για πρώτη φορά για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2023
Φουρέιρα: «Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για πρώτη φορά για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της που ήταν δύσκολοι γι’ αυτό ακύρωσε και την περιοδεία της και αποκάλυψε ότι πάλευε ενάμιση χρόνο να γίνει μητέρα και μπήκε αρκετές φορές στη διαδικασία της εξωσωματικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην ελληνική Vogue και η εκπομπή, Happy Day εξασφάλισε απόσπασμα της συνέντευξης και συγκλονίζει με τα λόγια της:

Και υπογράμμισε η τραγουδίστρια η οποία σε ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της: «Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

Και μετά από ενάμιση χρόνο που πάλευε, το μωράκι της ήρθε φυσικά, οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά τώρα σε ένα μήνα θα κρατά με το καλό το πρώτο της παιδί!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 142 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb