MAKEUP

H Jenna Ortega έφερε πίσω μια τάση που πολλοί μίσησαν και πολλοί αγάπησαν

New Age Emo
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
H Jenna Ortega έφερε πίσω μια τάση που πολλοί μίσησαν και πολλοί αγάπησαν
@jennaortega

H Jenna Ortega είναι η νέα λατρεία πολλών κοριτσιών σε όλον τον πλανήτη. Ήταν και πριν γνωστή και αγαπητή, αλλά η σειρά Wednesday την έκανε ακόμα πιο δημοφιλή και την απογείωσε πραγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, την βλέπουμε πολύ συχνότερα στα περιοδικά και στα websites μόδας και ομορφιάς. Οι επιλογές της και τα looks της αντιγράφονται από πάρα πολλές κοπέλες όλων των ηλικιών. Τα μαλλιά της ήταν θέμα συζήτησης, όπως και η εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες. 

To Emo trend της Jenna Ortega μας θυμίζει την εφηβεία μας

Πρόσφατα, έκανε την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας, όπως και πολλές celebrities απ’όλον τον κόσμο. Φυσικά, τράβηξε τα βλέμματα για ακόμα μια φορά. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι μας θύμισε την εφηβεία μας και το Emo trend. Αν δεν ήσουν μεγάλη σ’αυτήν την εποχή, σίγουρα έχεις δει φωτογραφίες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teen Vogue (@teenvogue)

Κι όμως, η Emo Jenna έγινε για ακόμα μια φορά viral. Φοράει μια κουκούλα, ενώ η φράντζα της είναι wet και κολλημένη στο μέτωπό της. Επίσης, τα μάτια της είναι extra black, με μαύρο μολύβι μέσα και έξω και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Η επιδερμίδα της είναι αρκετά λευκή και λαμπερή, ενώ το κραγιόν δεν τραβάει την προσοχή.

Το new age emo look, φαίνεται ότι θα είναι πολύ δημοφιλές φέτος. Έχουν επιστρέψει τα πιο dark μακιγιάζ, με goth στοιχεία και πολύ μαύρο μολύβι. Επομένως, είναι κάτι που θα θυμηθούμε ξανά και θα δοκιμάσουμε με τα σημερινά δεδομένα. Δηλαδή, συνδυασμένο με πιο glowy skin. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb