CELEBS

92χρονη έμεινε για πάντα νέα με μία κρέμα των 2€

Πώς τα κατάφερε;
Από το NEWSROOM
92χρονη έμεινε για πάντα νέα με μία κρέμα των 2€
collage

Μια 92χρονη γυναίκα που πολλοί αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι σε αυτήν την ηλικία, αποκάλυψε ότι το μυστικό της για να δείχνει τόσο νέα και σφριγηλή είναι μια κρέμα που μπορεί να πάρει με περίπου 2 λίρες, δηλαδή 2,30 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ εξηγεί πώς παραμένει δεκαετίες νεότερη από ότι είναι.

Η Joan Sumner γεννήθηκε το 1930, όπως υποδηλώνει το TikTok handle της @joansumner1930, αλλά είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση για αυτήν την ηλικία.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι περίπου 30 χρόνια νεότερη από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν ουρά για να μάθουν ποιο είναι το μυστικό της και είναι πολύ πρόθυμη να τους το πει.

@joansumner1930 Replying to @Charmaine Palmer #nivea #niveacreme #niveasoft ♬ Miss You - Oliver Tree & Robin Schulz

Για να είμαστε δίκαιοι, η Nivea – που φτιάχνει την κρέμα – θα πρέπει να αρχίσει να της πληρώνει έναν μισθό για την ποσότητα της καλής δημοσιότητας που της κάνει, επειδή είναι μια ζωντανή απόδειξη του πώς λειτουργεί, αν αυτό που λέει είναι αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισχυριζόμενη ότι έχει χρησιμοποιήσει την κρέμα για περισσότερα από 70 χρόνια, η Joan – η οποία γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1930 – εξήγησε: «Το μυστικό μου είναι η Nivea, γιατί τη χρησιμοποιώ εδώ και 70 χρόνια.

«Όταν το σκέφτομαι τώρα, θυμάμαι ότι συνήθιζα να κάνω ένα ζεστό μπάνιο, να βγαίνω από το μπάνιο, να στεγνώνω τον εαυτό μου και στη συνέχεια, ενώ το σώμα μου ήταν ακόμα ζεστό, έβαζα αυτή την κρέμα, αλλά δεν ήταν η απαλή κρέμα τότε. Εκείνες τις μέρες, ήταν λίγο πιο δύσκολο, οπότε έπρεπε να τη ζεστάνω πρώτα και να την κάνω πιο μαλακή για να απλώνεται εύκολα."

"Από τότε που βγήκε η απαλή κρέμα, είναι ακόμα καλύτερα"

"Μπορείς να το κάνεις αυτό για το σώμα σου κάθε φορά που κάνεις μπάνιο ή ντους. Ζεσταίνεις το σώμα σου και την απλώνεις παντού και θα φαίνεσαι όμορφη όταν είσαι στην ηλικία μου».

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα φαίνεσαι τόσο καλά στα 92 ή ακόμα και ότι θα ζήσεις μέχρι τα 92. Καμία κρέμα δεν μπορεί να δώσει τέτοιου είδους υπόσχεση, και αν μπορούσε θα είχε πολύ υψηλότερο κόστος από 2 £. Πολλοί άλλοι συμμετείχαν για να εκφράσουν την αγάπη τους για την απλή αυτή κρέμα.

Κάποιος είπε: «Η μαμά μου χρησιμοποιούσε πάντα Nivea το δέρμα της ήταν τόσο απαλό που μακάρι να μπορούσα να νιώσω το μάγουλό της για άλλη μια φορά». Ένας άλλος είπε: «Κι εγώ. Nivea all the way.» Ένας τρίτος έγραψε: «Είμαι 52, χρησιμοποιώ τη Nivea κάθε φορά που κάνω ντους».

Σε ένα βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε εντυπωσιακά 91.000 likes και 1,6 εκατομμύρια προβολές, η εγγονή της Joan τη βοήθησε να το διαδώσει. «Γιαγιά, κανείς δεν πιστεύει ότι είσαι 92. Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου», ρώτησε τη γιαγιά της. «Φαίνεσαι τόσο καλή για την ηλικία σου και όλοι θέλουν να μάθουν τι περιποίηση δέρματος χρησιμοποιείς».

@joansumner1930 Replying to @raixxmooody 🥰 #fyp ♬ Respect - Aretha Franklin

Η Joan, ξεκίνησε αποκαλύπτοντας ότι γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1930 - αν και εμείς ακόμα παλεύουμε να το πιστέψουμε.

Η γιαγιά συνέχισε ότι, όταν ήταν μόλις 16 ετών, η πρώτη κρέμα Nivea είχε φτάσει στα ράφια. Είπε: "Η φίλη μου ήρθε στο σπίτι και είπε: "Αυτή η κρέμα μόλις βγήκε, Joan. Δοκίμασε την, είναι υπέροχη. Έτσι, χρησιμοποιώ την κρέμα Nivea για χρόνια και χρόνια και χρόνια».

Όταν ένας κυνικός θεατής ρώτησε αν η Joan είχε κάνει ποτέ κάποια αισθητική επέμβαση, η Joan δημοσίευσε ένα νέο βίντεο και είπε. «Καμία επέμβαση στο πρόσωπό μου... Λοιπόν, έκανα εγχείρηση στους γοφούς και στα γόνατα», παραδέχτηκε. «Δεν μπορούσα να το αντέξω οικονομικά! Έχω κάνει οκτώ παιδιά, δεκαοκτώ εγγόνια, δέκα δισέγγονα - ποτέ δεν είχα αρκετά χρήματα για να το κάνω αυτό! Όταν βλέπεις ανθρώπους που έχουν κάνει μπότοξ, μπορείς να καταλάβεις. Φαίνονται να παγώνουν, δε φαίνεται να μπορούν πλέον να χαμογελούν σωστά. Απλώς δε φαίνεται καθόλου φυσιολογικό."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 61 / position2: 1581
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb