ENTERTAINMENT

Το σικ και κλασικό σπίτι της Vanessa Carlton

Το σπίτι του 19ου αιώνα έχει χώρο για τους θησαυρούς της μουσικής που συλλέγει και την αισθητική του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το σικ και κλασικό σπίτι της Vanessa Carlton
PINK COLLAGE

Η Vanessa Carlton αποκάλυψε στους ακολούθους της ότι εκείνη και η οικογένειά της έχουν βρει το «για πάντα σπίτι» τους ένα χρόνο μετά τη μετακόμισή τους στη Νέα Αγγλία το 2020. Τώρα, η Carlton μας κάνει ένα tour στο προσφάτως ανακαινισμένο σπίτι της, το οποίο είναι 223 ετών και μοιάζει πλέον με ένα υπέροχο αρχοντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Covid μας έριξε πίσω στην περιοχή της γενέτειράς μου», έγραψε η Carlton σε μια λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram, εξηγώντας πώς έγινε η κίνηση έτσι ώστε ο γιος της να μπορέσει να πάει στο σχολείο της Montessori. Η Carlton ήταν ακόμη και αναπληρώτρια δασκάλα εκεί πέρυσι.

«Τώρα, πιστεύω ότι βρήκαμε το παντοτινό μας σπίτι», συνέχισε. «Εργαζόμαστε σκληρά για να φέρουμε σε πλήρη άνθηση αυτό το 223 ετών σπίτι… Υπάρχουν τζάκια σε κάθε υπνοδωμάτιο και επιλέξαμε να αφήσουμε τους τοίχους μόνο με ένα διάφανο προστατευτικό ξύλου. Φυσικά.»

Στη συνέχεια, η Carlton δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εσωτερικό ενός μπάνιου κάπου στο σπίτι. Σκούροι τοίχοι με επένδυση σε συνδυασμό με γοτθική ταπετσαρία House of Hackney και κηροπήγια αντίκες; Τρομακτικό αλλά ελκυστικό.

View this post on Instagram

A post shared by 𓁹𝕍𝕒𝕟𝕖𝕤𝕤𝕒 ℂ𝕒𝕣𝕝𝕥𝕠𝕟𓁹 (@vanessacarltonactual)

«Καλώς ήρθατε στη στοιχειωμένη Νέα Αγγλία», έγραψε η Carlton στη λεζάντα της ανάρτησης. «Τεράστιες ευχαριστίες στον @hamiltongraystudio και στον @eshibuilders που μας βοήθησαν να αποκαταστήσουμε αυτό το σπίτι (χτισμένο το 1798!). Δεν τα κάνουν πια έτσι, αλλά θα έπρεπε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο αρχοντικό και ...ζηλέψτε ελεύθερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 280 / position2: 2953
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb