CELEB STYLE

Η Rihanna καθήλωσε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με βελούδο και διαμάντια

Η pop - star έλαμψε στις Χρυσές Σφαίρες 2023
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η Rihanna καθήλωσε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με βελούδο και διαμάντια
PINK COLLAGE

Η Rihanna "έλαμψε σαν διαμάντι" στις Χρυσές Σφαίρες 2023 το βράδυ της Τρίτης στο Λος Άντζελες, όπου διέσχισε το κόκκινο χαλί αλλά εντοπίστηκε μέσα στην τελετή φορώντας ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα με εξωφρενικά ανοιχτό μπούστο και ογκώδη στολίδια από την Schiaparelli Haute Couture.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φόρεσε αξεσουάρ, όπως ένα εκθαμβωτικό κολιέ και σκουλαρίκια με διαμάντια Cartier και έκανε έναν κομψό updo κότσο, εμπνευσμένο από τα pinup κορίτσια. Η καλλονή από τα Barbados κράτησε το μακιγιάζ της απλό, επιλέγοντας nude χείλη και λαμπερό δέρμα.

Το απόλυτο είδωλο της ποπ, που έγινε ειδήμων του μακιγιάζ, κάθισε δίπλα στον φίλο της A$AP Rocky, ο οποίος φρόντισε να μην της κλέψει την παράσταση της κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών.

Η Rihanna έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα φέτος, κερδίζοντας το βραβείο Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το "Lift Me Up" από το soundtrack "Black Panther: Wakanda Forever".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 34χρονη σούπερ σταρ, γιόρτασε την υποψηφιότητα στο Twitter τον Δεκέμβριο, κάνοντας retweet τους συνυποψηφίους της με το συγκινητικό μήνυμα, "God be showin out"!!

Η ιδρύτρια της Fenty Beauty ήταν "κλεισμένη" και απασχολημένη ενώ ετοίμαζε την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Super Bowl αυτόν τον Φεβρουάριο. Έφτιαξε ακόμη και μια συλλογή με θέμα το ποδόσφαιρο Savage X Fenty πριν από το μεγάλο παιχνίδι.

Δείτε τις φωτογραφικές στιγμές της από τη χθεσινή βραδιά

View this post on Instagram

A post shared by he\him (@badgalririturkey_)

View this post on Instagram

A post shared by Rap-Up (@rapup)

View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

View this post on Instagram

A post shared by Riri The Boss (@badgalelit)

View this post on Instagram

A post shared by Gheir.com (@gheir)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 250 / position2: 642
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb