ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Ιανουάριος

Τι λένε οι προβλέψεις για αυτό τον μήνα
AstroGirl
Ζώδια του Μήνα: Ιανουάριος
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός 

Ο Ιανουάριος συνεχίζει το πάρτι καθώς απολαμβάνεις καλές στιγμές με φίλους, Κριέ. Μπορεί να νιώσεις έμπνευση για να διοργανώσεις μια μικρή συγκέντρωση ή δείπνο κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης στον Καρκίνο. Θα έχεις περισσότερη διάθεση για πάρτι, καθώς και για σeξ!

Ταύρος 

Ο Ιανουάριος φέρνει ευκαιρίες δικτύωσης, Ταύρε. Ενώ οι αστρολόγοι δεν μπορούν να υποσχεθούν χρήματα σε αυτή την οικονομία, χάρη στις ευλογίες της Αφροδίτης (και λίγη βοήθεια από τους φίλους σου), ο Ιανουάριος σε βλέπει να κάνεις πολύτιμες συνδέσεις, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ωστόσο, τα αστέρια σε ωθούν να μιλήσεις για τον εαυτό σου και να εκφράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

Δίδυμοι 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει πανσέληνος στον Καρκίνο αυτόν τον μήνα, Δίδυμε, που είναι μια αστρολογικά ευεργετική στιγμή για να ζητήσεις αύξηση. Ωστόσο, καθώς τα ωροσκόπια δεν μπορούν να προβλέψουν τις ταμειακές ροές, αυτή η πρόβλεψη θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να συμβιβαστείς και να αναλάβεις την ευθύνη για μια επιθυμία. Μόλις ο μαχητικός πλανήτης Άρης πάει απευθείας στα μέσα του μήνα, θα νιώσεις διεκδικητικός!

Καρκίνος 

Τρεις πλανήτες (Ερμής, Άρης και Ουρανός) τελειώνουν την ανάδρομη πορεία τους και πηγαίνουν κατευθείαν σε αυτόν τον μήνα, Καρκίνε. Ωστόσο, πριν το κάνουν, οι πρώτες μέρες του χρόνου είναι ιδανικές για να περιποιηθείς τον εαυτό σου με μια ανανέωση, οπότε αναζήτησε διαφορετικά κουρέματα ή χρώματα στα μαλλιά για έμπνευση.

Λέων 

Το 2023 φέρνει ευλογίες στην ερωτική σου ζωή στις αρχές του έτους, Λέων. Ενώ άλλα ζώδια ξεκουράζονται, βλέπεις προσκλήσεις για ραντεβού, εμβάθυνση στις τρέχουσες σχέσεις σου ή τη χαρά να φύγεις από μια τοξική κατάσταση. Μπράβο σου που υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.

Παρθένος 

Το πρώτο μισό του Ιανουαρίου έχει να κάνει με το δέσιμο με φίλους και ελπίζουμε ότι θα έχεις να μοιραστείς μερικές juicy ιστορίες παραμονής Πρωτοχρονιάς. Ευτυχώς, ο κυβερνών πλανήτης σου, ο Ερμής, τελειώνει την ανάδρομή του αυτόν τον μήνα, προσφέροντας πιο ομαλή πλεύση σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Ζυγός 

Αρχές Ιανουαρίου, ενώ ο ήλιος είναι ακόμα στον Αιγόκερω, φέρνει πυροτεχνήματα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης. Στη συνέχεια, με την έναρξη της σεζόν του Υδροχόου, σου υπενθυμίζεται η σημασία της "επαφής"!

Σκορπιός

Αρχές Ιανουαρίου, βρίσκεις τον εαυτό σου να λαχταρά άνεση στο σπίτι, Σκορπιέ. Είτε θα λύσεις έναν καυγά με έναν συγκάτοικο, είτε μετακομίζεις με την οικογένεια ή έναν σύντροφο, είτε ανανεώνεις τον χώρο σου, θέλεις ο χώρος διαβίωσής σου να παρέχει μια γειωμένη βάση, κάτι που είναι κρίσιμο για ένα τόσο έντονο ζώδιο.

Τοξότης

Η επιρροή του ζωδίου του αέρα του Υδροχόου μπορεί να σε αφήσει σε άλλη διάσταση, Τοξότη. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο να παραμένεις οργανωμένος και πάνω από τα μηνύματά σου αυτόν τον μήνα, ειδικά πριν τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου.

Αιγόκερως

Πρέπει να περάσεις τη δάδα στον Υδροχόο αυτόν τον μήνα, Αιγόκερε. Ωστόσο, δε θα έχεις πολύ χρόνο για να θρηνήσεις το τέλος της σεζόν σου. Τρεις πλανήτες τελειώνουν την ανάδρομή τους τον Ιανουάριο. Με την ήρεμη επιρροή των πλανητών να είναι άμεση, σε συνδυασμό με τις ευλογίες από την Αφροδίτη και μια νέα πανσέληνο, ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι ένας εξαιρετικός μήνας για αφθονία και δώρα, τόσο ρομαντικά όσο και επαγγελματικά.

Υδροχόος

Καλή ηλιακή επιστροφή, Υδροχόε. Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα. Είναι τα γενέθλιά σου και τα αστέρια σου ζητούν να γιορτάσεις τον εαυτό σου. Χάρη στις ευλογίες από τη ρομαντική Αφροδίτη, ο Ιανουάριος είναι ένας υπέροχος μήνας για να προχωρήσεις μια σχέση και ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, θα πρέπει να αισθάνεσαι ικανοποιημένος στην αγάπη.

Ιχθύες 

Το 2023 ξεκινά με μια περιπετειώδη νότα για εσένα, Ιχθύ, χάρη στην επιρροή του επαναστατημένου Υδροχόου. Προσπάθησε να κάνεις μια ημερήσια εκδρομή με φίλους ή κάποιου είδους ανάπαυλα από τη δουλειά, για να επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει στην δύσκολη αρχή του νέου έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
11 / position1: 38 / position2: 800
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb