THINK

Τα πιο εντυπωσιακά plus ‑ size μοντέλα του 2022

Οι γυναικάρες με καμπύλες που ξεχωρίσαμε τη χρονιά που πέρασε
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα πιο εντυπωσιακά plus ‑ size μοντέλα του 2022
Pink Collage

Ποιος είπε ότι η μόδα είναι μόνο για τα heroine αδύνατα μοντέλα που γνωρίσαμε στα 90ς; Η μόδα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει (ή τουλάχιστον προσπαθεί να γίνει) για όλους και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα τα plus-size μοντέλα που προωθούν ρούχα σε μεγαλύτερα μεγέθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ συγκεντρώσαμε τις πιο ξεχωριστές plus-size καλλονές που ξεχωρίσαμε για το 2022!

Candice Huffine

View this post on Instagram

A post shared by Candice Huffine (@candicehuffine)

Η Candice Huffine είναι μοντέλο plus-size της Αμερικής, που εκπροσωπεί την IMG Models. Πρώην έφηβη βασίλισσα ομορφιάς, υπέγραψε το πρώτο της εμπορικό συμβόλαιο μόντελινγκ το 2000 και έκτοτε πέρασε από τον εμπορικό κόσμο στην υψηλή ραπτική.

Fluvia Lacerda

View this post on Instagram

A post shared by Fluvia Lacerda (@fluvialacerda)

Η Fluvia Lacerda είναι το plus-size μοντέλο που πρόκειται να φύγει από την πατρίδα της, τη Βραζιλία και να καταλάβει γρήγορα.... τον κόσμο. Με το μοναδικό της attitude και την plus size φιγούρα της, κέρδισε ένα "όνομα" σε όλο τον κόσμο.

Tara Lynn

View this post on Instagram

A post shared by t a r a l y n n (@taralynn)

Το φανταστικό της, σχεδόν απόκοσμο, πρόσωπο, δε σε αφήνει να ασχοληθείς σε καμία περίπτωση με το σώμα της. Παρόλα αυτά έχει υπέροχες καμπύλες και αυτός είναι ο λόγος που έχει γίνει εξώφυλλο σε περιοδικά όπως το Elle και το Time.

Μαρίτα Καθιτζιώτη

View this post on Instagram

A post shared by MARITA (@maritakath)

Τη γνωρίσαμε στο GNTM 5 όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και κατέλαβε τη 2η θέση. Είναι 23 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Μέσα από το παιχνίδι έγινε αντιληπτό ότι έχει τρομερή άνεση με το φακό, ο οποίος την αγαπάει πολύ.

Justine LeGault

View this post on Instagram

A post shared by Justine LeGault (@itsjustinelegault)

Η Justine LeGault είναι άλλο ένα plus size μοντέλο που ανήκει στον Καναδά. Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1986 στον Καναδά αλλά αυτή τη στιγμή ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με τη σέξι σιλουέτα της και το όμορφο πρόσωπό της κατέληξε να θεωρείται ένα από τα πιο καυτά και όμορφα plus size μοντέλα στον κόσμο.

Αλεξία Κούβελα

View this post on Instagram

A post shared by Alexia Kouvela (@lexyscissors)

Την Αλεξία, τη γνωρίσαμε κι αυτή μέσα από το ριάλιτι GNTM 5 και παρότι αποχώρησε οικειοθελώς νωρίς, ξεχώρισε γιατί αποφάσισε στα 25 της χρόνια να δημιουργήσει μόνη της αυτό που αναζητούσε και δε μπορούσε να βρει πουθενά: ένα δικό της πρακτορείο μοντέλων αποκλειστικά για plus-size μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 6496 / position2: 10826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb