ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια Εβδομάδας: Νέες δυνατότητες, λάθη και πολλές συναντήσεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Νέες δυνατότητες, λάθη και πολλές συναντήσεις
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, βάλτε ενέργεια μόνο σε άτομα και δραστηριότητες που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς. Εάν δεν μπορείτε να νοιάζεστε λιγότερο για κάτι, τότε μην σπαταλάτε τον χρόνο ή την προσπάθειά σας σε αυτό. Δώστε προτεραιότητα. Να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το τι κάνετε με την εβδομάδα σας.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, εξερευνήστε τις δυνατότητές σας. Αντί να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, προκαλέστε τον. Πιστέψτε ότι είστε ικανοί να πετύχετε τους στόχους σας. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας. Μην ξοδεύετε άλλο χρόνο να αναρωτιέστε αν έχετε αυτό που χρειάζεται.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί με την καρδιά σας. Μην τη δώσετε ελεύθερα σε κάποιον που σας έχει πληγώσει στο παρελθόν. Μην απευθυνθείτε σε κάποιον που δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να φτάσει τα πρότυπά σας. Η μοναξιά σας δεν θα γίνει καλύτερη με την επανασύνδεση με κάποιον που δεν σας φέρεται καν σωστά.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε το παρελθόν να φύγει. Μην μένετε στα λάθη σας, στις στενοχώριες σας, στις απώλειές σας. Εστιάστε στο παρόν που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας και στο μέλλον που χτίζετε για τον εαυτό σας. Πιστέψτε ότι το αύριο θα είναι καλύτερο από χθες.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, να είστε δυναμικοί. Ζητήστε αυτό που θέλετε αντί να ρίχνετε μπηχτές. Να είστε ευθείς για να μην παρεξηγήσει κανείς τι θέλετε ή τι πρεσβεύετε. Μπορεί να αισθάνεστε άβολα να είστε τόσο ωμοί, αλλά το να λέτε τη γνώμη σας είναι μια καλή ικανότητα για ανάπτυξη.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας. Κάντε κάτι που σας ενθουσιάζει και σας τρομάζει ταυτόχρονα. Κάτι που σκεφτόσασταν για λίγο, αλλά δεν είχατε τα κότσια να συνεχίσετε ακόμα. Μπορείτε να το κάνετε. Μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, μη φοβάστε να ... πιάσετε χώρο. Αντί να μικρύνετε στο παρασκήνιο και να επιτρέψετε στους άλλους να παίρνουν αποφάσεις για εσάς, χρησιμοποιήστε τη φωνή σας. Δείξτε σε όλους τους άλλους ότι αξίζει να σας πάρουν στα σοβαρά.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μην διστάζετε την αντιπαράθεση γιατί αν μείνετε ήσυχοι, κανείς δεν θα μάθει τα αληθινά σας συναισθήματα. Θυμηθείτε, η αντιπαράθεση δεν χρειάζεται να είναι κάτι κακό. Μπορεί να είναι μια μαθησιακή εμπειρία για τους άλλους και για εσάς. Μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας άτομα, συναισθηματικά.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι είστε σε θέση να αλλάξετε. Μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας. Αλλάξτε τις συνθήκες σας. Αλλάξτε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο εάν αυτό σας κάνει δυστυχισμένους. Έχετε τη δύναμη να το ανατρέψετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή. Γκρεμίστε τους τοίχους σας και αφήστε άλλους να μπουν μέσα, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγο. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι η καλύτερη εποχή για να συνδεθείτε, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, να χτίσετε σχέσεις.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, να είστε ξεκάθαροι για τα όριά σας. Αν κάποιος σας κάνει να νιώθετε άβολα, επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας. Ισχύουν. Δεν προορίζονται για να κλειδωθούν. Εκφράστε ό,τι είναι λάθος γιατί οι σκέψεις σας δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τις κακές συμπεριφορές τους. Δεν μπορείτε να διορθώσετε τα ελαττώματά τους. Δεν έχετε καμία εξουσία πάνω τους. Παρόλο που τους αγαπάτε, μερικές φορές το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 940 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb