ENTERTAINMENT

Θοδωρής Αθερίδης: Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά, το παππούς είναι καλύτερο

«Πηγαίνω στο σπίτι και αν παίζει και δεν μου δίνει σημασία, αισθάνομαι θιγμένος» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και μίλησε για τον εγγονό του, στον οποίο και έχει τεράστια αδυναμία

Δημοσίευση ΔΕΚ 22, 2022
Θοδωρής Αθερίδης: Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά, το παππούς είναι καλύτερο

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο ως παππούς. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά, χαρακτήρισε τη σχέση του με τον εγγονός του «σχεδόν ερωτική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ερωτικό. Πηγαίνω στο σπίτι και αν παίζει και δεν μου δίνει σημασία, αισθάνομαι θιγμένος. Λες κι είναι γκόμενος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προτιμά τον ρόλο του παππού από αυτόν του πατέρα. «Το μπαμπάς με το παππούς έχει τεράστια διαφορά. Το παππούς είναι καλύτερο. Δεν είναι δικό σου το παιδί και αυτό σου τη δίνει λίγο, γιατί θα ήθελες να μπορείς να επέμβεις, αλλά είναι λάθος και δεν το κάνεις. Είναι όμως, μαγικό παιδιά», δήλωσε.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε επίσης, σε μια φάση της ζωής του, κατά την οποία πέρασε κρίση ηλικίας. «Την έπαθα λίγο μετά τα 30. Είναι μια υπαρξιακή κρίση, ένας απολογισμός που κανονικά, δεν δικαιούσαι να κάνεις. Πού να ήξερα εγώ τι θα μου συμβαίνει στα 57 που τόλμησα και στα 37 μου να κάνω απολογισμούς; Αυτή η περίοδος είχε έντονη διέγερση στα πάντα, δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου. Με βοήθησε η επένδυσή μου στα καλλιτεχνικά, λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά», είπε κλείνοντας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 144 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb